Baggrundsvariabel: Dato

Om Dato Baggrundsvariabler

Dato variabler, som navnet antyder, accepterer datoformater og har forskellige anvendelser afhængigt af konteksten. De har flere formål:

Tilføj dato baggrundsvariabler

Du kan tilføje baggrundsvariabler, mens du opretter et formularspørgsmål eller direkte under dine undersøgelsesindstillinger. For at tilføje dem fra dine undersøgelsesindstillinger skal du bare gøre følgende:

1. Gå til din undersøgelse og vælg indstillinger i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menueikonet () for at åbne den først.
    2. Klik på liste over baggrundsvariabler.
    3. Klik på ikonet for at tilføje baggrundsvariabel ().
    4. Vælg dato og klik næste.
    5. Navngiv variablen.
    6. Aktiver indstillingen kræv svar, hvis du ønsker, at variablen skal være obligatorisk.

Svaret vil kun være påkrævet, hvis variablen anvendes i undersøgelsen via et formularspørgsmål.

7. Klik på tilføj for at oprette din variabel.

Importér værdier til Dato Baggrundsvariabler

Hvis du allerede har lagret respondentdata, har du mulighed for at uploade disse værdier til din undersøgelse, når du deler den via organisation, email og Digital Post.

• Organisationer giver dig mulighed for at importere dine medarbejdere som medlemmer og dermed lagre deres baggrundsinformation. Når du sender en undersøgelse til organisationsmedlemmer, har du muligheden for at importere gemt medlemsinformation til undersøgelsen. Lær mere om at dele undersøgelser med din organisation.
  • Når du deler din undersøgelse via email og Digital Post, kan du importere Dato variabler med en respondentliste (CSV-fil). Lær mere om opsætning af respondentlister her, såvel som deling via email og Digital Post.

Uanset om det er fra profiler af organisationsmedlemmer eller en respondentliste (CSV-fil), for at importere data til en Dato variabel, skal værdien stemme overens med variablens format, eller dataene vil ikke blive importeret. Datoformatet er dd/mm/åååå.

Dato Baggrundsvariabler i Downloads af Svardata

Du kan downloade dine undersøgelsesbesvarelser fra Enalyzer til flere formål. Du kan bruge filen til analyse i anden software, dele den med dit team, eller importere den til en anden Enalyzer-undersøgelse.

I downloadet af svardata, findes Dato baggrundsvariabler i én kolonne. Kolonnen er opkaldt efter variablen. Som standard vil hver svarmulighed under variablen blive vist i værdiformatet. Du kan læse om dataformater her.

Dit kontosprog bestemmer datoformatet for din download. Formatet for konti på engelsk sprog er mm.dd.yyyy. Alle andre sprog er dd.mm.yyyy.