Del undersøgelse: E-mail

Om at dele Undersøgelser via E-mail

Enalyzer tilbyder en nem måde at dele din undersøgelse via e-mail. Du kan sende tilpassede e-mailinvitationer til dine respondenter og spore deres fremskridt. E-mailinvitationer til undersøgelser giver dig mulighed for at sende påmindelser og begrænse respondenterne til at besvare undersøgelsen én gang.

Hvis du skal sende e-mailinvitationer til undersøgelser til mere end et par personer, anbefaler vi, at du:

1. Opretter invitationsbeskeden.
  2. Opretter CSV-filen med oplysningerne om respondenterne. Dette vil gøre delingen af din undersøgelse nemmere og hurtigere.
  3. Indstil undersøgelsens anonymitet.

Send e-mail invitationer til undersøgelsen

For at sende e-mail invitationer til undersøgelsen skal du gøre følgende:

1. Gå til din undersøgelse, og vælg del i sidemenuen.
  2. Klik på e-mail muligheden.
  3. Vælg hvordan du vil invitere dine respondenter. Du kan vælge mellem manuelt, kopier/sæt ind eller upload.
    • Denne mulighed er optimal, hvis du sender til kun én person. Alt hvad du skal gøre er:
      1. Vælg manuelt.
      2. Udfyld respondentens information.

E-mail variablen er det eneste obligatoriske felt.

• Kopier/sæt ind dine respondentinformationer fra en CSV-fil direkte ind i Enalyzer. Alt hvad du skal gøre er:
      1. Vælg kopier/sæt ind.
      2. En boks vil dukke op nedenunder. Kopier informationen fra CSV-filen og indsæt den i boksen.

Du kan kun kopiere/sætte ind systemvariablerne: fornavn, efternavn, e-mail og sprog. Hvis du ønsker at importere data til baggrundsvariabler, du selv har oprettet, eller hvis du skal importere nogle variabler, vælg da upload muligheden.

• Denne mulighed er perfekt, hvis du arbejder med mange respondenter og baggrundsvariabler. Desuden er dette den eneste mulighed, der tillader dig at importere variabler. For flere detaljer om oprettelse af en CSV-fil, klik her.
      For at uploade din CSV-fil, alt hvad du skal gøre er:
      1. Vælg upload.
      2. Klik på upload din CSV fil.
      3. Find din CSV-fil og klik upload.
      4. Match felterne ved at linke felterne fra din CSV-fil til venstre til dine undersøgelsesvariabler til højre.

Hvis der er et felt, som du ikke ønsker at uploade eller importere, kan du springe det over.

For at importere en variabel, vælg ny: baggrundsvariabel. Dette vil importere CSV-feltet som en tekst baggrundsvariabel.

5. Når du er færdig med at matche, klik på gem for at vende tilbage til forhåndsvisningen af undersøgelsesinvitationen.
      6. Du kan altid klikke på rediger matchninger for at foretage ændringer.
  4. Vælg den besked, du vil sende. Hvis du ønsker at foretage nogen ændringer i beskeden, klik på rediger og følg instruktionerne på skærmen.
  5. Rediger afsenderens informationer, hvis det er relevant.
  6. Du kan forhåndsvise din e-mail undersøgelsesinvitation i højre sidepanel. Hvis alt ser ud som det skal, klik på næste.
  7. Under planlæg din invitation, vælg hvornår du vil sende din invitation. Du kan vælge mellem send nu og planlæg til senere.
      1. Vælg send nu for at sende undersøgelsesinvitationerne med det samme.
      2. Klik på send nu.
      1. Vælg planlæg til senere for at sende undersøgelsesinvitationerne på et senere tidspunkt.
      2. Vælg den dato og tid, hvor du gerne vil have dine invitationer sendt.
      3. Klik på planlæg nu.
  8. Du vil nu kunne se et overblik over dine respondenter.

Send undersøgelser uden e-mailadresser

Har du nogensinde haft brug for at lancere en undersøgelse, men du har ikke e-mailadresser? For eksempel undersøgelser foretaget over telefonen eller papirundersøgelser? Eller har du nogensinde haft brug for at sikre, at respondenterne kun svarede én gang på din undersøgelse, men du ønskede ikke at bruge Enalyzers e-mailservice? Hvis ja, så er her, hvad du skal gøre.

Grundlæggende skal du oprette lige så mange fiktive respondenter, som du har brug for. For eksempel, hvis 150 personer skal besvare din undersøgelse, så skal du oprette 150 fiktive respondenter. Hvordan gør du det? Følg blot den proces, du normalt ville tage for at sende din undersøgelse via e-mail:

• Opret en respondentlistefil. Denne fil skal indeholde dine fiktive respondenters e-mailadresser.

Du skal bruge domænet @sink.sendgrid.net når du opretter fiktive e-mailadresser. At sende til falske e-mailadresser overtræder vores brugsbetingelser og kan få din konto suspenderet.

• Send e-mailinvitationer. Da du bruger fiktive e-mailadresser, vil ingen modtage en faktisk invitation. Derfor ingen grund til at bruge tid på at tilpasse din invitation besked.
  • Download dine svardata i Excel eller CSV-format og husk at inkludere baggrundsvariabler i downloadet. Din fil med svardata indeholder et unikt brugernavn og adgangskode for hver respondent. Kombinationen af brugernavn og adgangskode er unik for den respondent.

Nu har du to muligheder, send logonoplysningerne til dine respondenter eller opret unikke links og send disse til respondentene.

OPRET UNIKKE LINKS TIL HVER BESVARELSE

Dette er den mest populære metode, og selvom det kræver noget manuelt arbejde, er det forholdsvis simpelt. Når du har downloadet dine svardata med brugernavn og adgangskode fra dine respondenter, kan du oprette unikke links for hver respondent. Hvert unikt link følger denne struktur:

https://surveys.enalyzer.com/?Pid=[BRUGERNAVN]&Rid=[ADGANGSKODE]

Derfor, for at oprette et unikt link, skal du kun erstatte felterne [BRUGERNAVN] og [ADGANGSKODE] med det faktiske brugernavn og adgangskode fra svardatafilen.

Hvis du har mere end et par respondenter, så skal du over til Excel. Vi har udarbejdet en simpel og hurtig guide, ikke desto mindre, vær opmærksom på, at når du kontakter vores Customer Success Team, er de måske ikke udstyret med Excel-evner for at hjælpe dig med eventuelle problemer, du kan støde på.

1. Åbn et program som Microsoft Excel eller Google Sheets.
  2. Opret tre kolonner: brugernavn, adgangskode og URL.
  3. Kopiér brugernavnene og adgangskoderne fra svardatafilen og indsæt dem i dit Excel-dokument.
  4. Nu er det tid til Excel-magi. Lav den celle med undersøgelseslinket om til en formel, der erstatter [BRUGERNAVN] og [ADGANGSKODE] med de faktiske værdier indsat i kolonne A og B. Formlen ville se således ud (se billede nedenfor):
    ="https://surveys.enalyzer.com/?Pid="&A2&"&Rid="&B2
  5. Når du har defineret formelen, tryk enter, og linket vil indeholde brugernavnet og adgangskoden. Træk formelen ned i alle de resterende celler og se hvordan brugernavne og adgangskoder bliver til unikke links.

SEND LOGIN INFORMATION

For at logge ind på din undersøgelse skal dine respondenter gå til loginwebsitet (https://surveys.enalyzer.com), samt bruge deres respektive brugernavn og adgangskode fra download af svardata.

Stop planlagte invitationer

Har du planlagt at dine e-mail invitationer til din undersøgelse skal sendes på et senere tidspunkt, og nu skal du ændre noget? For at stoppe de planlagte invitationer, skal du slette de planlagte respondenter. Alt hvad du skal gøre er:

1. Gå til din undersøgelse og vælg besvarelser i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet () for at åbne den først.
  2. Klik på filter knappen og filter besvarelser sidemenuen vil åbne.
  3. Klik på tilføj filter rullemenuen og vælg invitationsstatus.
  4. Vælg derefter planlagt, klik på anvend knappen, og luk sidemenuen.
  5. Klik på handlingsmenuen og vælg slet.
  6. Vælg den planlagte respondent og klik på slet knappen.
  7. Dine planlagte invitationer er blevet slettet og vil ikke blive sendt ud.

For at stoppe planlagte invitationer, skal du slette dem, før de bliver sendt ud.