Teams

Over Teams

Met Enalyzer organisaties kunt u teams creëren en uw organisatieleden daarin organiseren om de structuur van uw bedrijf te weerspiegelen. Teams worden gebruikt om terugkerende enquêtes te verzenden, alsook om door uw leden te filteren.

Teams aanmaken

Maak teams die uw organisatie weerspiegelen en gebruik ze om leden te organiseren. Om teams te maken, moet u:

1. Ga naar de startpagina en klik op uw organisatie.
  2. Selecteer teams in het zijmenu.
  3. Klik op de + team aanmaken knop, als u al teams heeft klik dan op het teams toevoegen icoon (TealPlusIcon.png).
  4. Voer de teamnaam in, bijvoorbeeld marketing. Als u wilt, kunt u ook een team-ID toevoegen.
  5. Als u al teams heeft aangemaakt, heeft u de optie om het team dat u gaat maken onder een boventeam te nesten.
  6. Klik op aanmaken wanneer u klaar bent.

Leden Toevoegen aan Teams

Zodra je de teams gecreëerd hebt, wil je leden toevoegen. Er zijn drie manieren om dit te doen:

1. Voeg de informatie handmatig toe wanneer je leden uitnodigt.
  2. Voeg de informatie toe aan het CSV-bestand wanneer je leden importeert.
  3. Voeg de informatie handmatig toe aan het profiel van het lid.

Om ze handmatig toe te voegen, moet je:

1. Ga naar de startpagina en klik op je organisatie.
  2. Selecteer leden in het zijmenu.
  3. Klik op het lid wiens profiel je wilt bekijken.
  4. Voeg onder achtergrondinformatie waarden toe aan de variabelen die je hebt aangemaakt onder achtergrondinformatie.
  5. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Teams verwijderen

Om teams te verwijderen, hoeft u alleen maar

1. Ga naar de startpagina en klik op uw organisatie.
  2. Selecteer teams in het zijmenu.
  3. Klik op het actiemenu en selecteer verwijderen.
  4. Selecteer het of de team(s) die u wilt verwijderen en klik op de verwijderen knop.
  5. De geselecteerde team(s) worden onmiddellijk verwijderd.