Webinars

Over onze webinars

We hebben een lijst met webinars samengesteld om u te helpen aan de slag te gaan met Enalyzer en u een beter beeld te geven van de diverse functies die beschikbaar zijn voor uw enquêtes en rapporten.

Enquêtes Maken & Ontwerpen

Leer hoe je enquêtes kunt maken en ontwerpen en krijg een overzicht van je resultaten.

Duur: 30 minuten | Taal: Engels

Nu registreren

Verzamel Enquêtegegevens

De webinar bespreekt de verschillende methoden om data te verzamelen in Enalyzer, met de focus op e-mail uitnodigingen – van CSV-bestanden tot het importeren van respondenten, en het plannen van enquêtes en e-mail uitnodigingen.

Duur: 30 minuten | Taal: Engels

Registreer nu

De ABC van Rapportages

Je leert de basis grafiektypen, filteropties en andere trucjes om je online Rapportageomgeving avontuur te beginnen.

Duur: 30 minuten | Taal: Engels

Registreer nu

Geavanceerde Rapportagetechnieken

Leer hoe u rapportages instelt als een expert. We zullen geavanceerde grafiektypen, bijv. Tijdreeksen, beoordelen. Definieer variabelen, stel gegevensreeksen op en deel rapportversies voor beperkte toegang tot uw rapporten.

Duur: 30 minuten | Taal: Engels

Registreer nu

Aankomende Evenementen

On-Demand Webinars

We hebben een reeks on-demand webinars die je op elk moment en overal kunt bekijken in het Deens en Zweeds.

ON-DEMAND WEBINARS: DEENS

ON-DEMAND WEBINARS: ZWEEDS