Verbind uw contract met uw organisatie

Over het koppelen van uw contract aan uw organisatie

Als uw bedrijf een contract met Enalyzer heeft, kunt u deze verbinden met uw organisatie. Hierdoor kunt u contractplannen automatisch of handmatig toewijzen aan uw organisatieleden. Met andere woorden, u zult in staat zijn om uw contractplannen te synchroniseren met uw organisatieleden.

Vanuit de organisatie zult u contractplannen kunnen toewijzen aan organisatieleden. U kunt dit handmatig of automatisch doen om tijd te besparen. 

Verbind uw contract met uw organisatie voor Contract- & Organisatiebeheerders

Als u zowel de organisatie als het contract beheert, is het verbinden van de twee kinderspel. U hoeft alleen maar:

  1. Ga naar de startpagina en klik op uw organisatie.
  2. Klik contract in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan op het menu-icoon (BurgerMenu.png) om het eerst te openen.
  3. Klik op de verbinden knop.
  4. Open het dropdownmenu, selecteer uw contract, en klik volgende.
  5. Uw organisatie en het contract zijn nu verbonden. U kunt altijd toegang krijgen tot uw Enalyzer-contract van daaruit en een overzicht hebben van de beschikbare plannen in uw contract.

Verbind Uw Contract met Uw Organisatie voor Organisatiebeheerders

Als u het contract beheert maar niet de organisatie, moet u de verbindingscode van het contract delen met de beheerder van de organisatie. Om de code te vinden, moet u:

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek en klik account.
  2. Selecteer contract in het zijmenu. Als het menu is gesloten, klik dan eerst op het menu-icoon (BurgerMenu.png) om het te openen.
  3. Klik op het pictogram leden toevoegen (TealPlusIcon.png) en u ziet de verbindingscode. Deel de code met de beheerder van de organisatie.
  4. Zodra zij de code hebben, moeten zij naar de startpagina gaan, op de pijl terug in de linkerbovenhoek van de pagina klikken en de organisatie selecteren. Als ze al in de organisatie zijn, moeten ze op hun naam in de rechterbovenhoek van de pagina klikken en organisatie selecteren.
  5. Klik contract in het zijmenu.
  6. Klik op de verbinden knop.
  7. Open het dropdownmenu, selecteer verbindingscode gebruiken en klik op volgende.
  8. Voer de verbindingscode in en klik op verbinden.
  9. De organisatie en uw contract zijn nu verbonden.

Contractplannen Handmatig aan Leden Toewijzen

Zodra uw contract is gekoppeld aan uw organisatie, kunt u uw contractplannen toewijzen aan de leden van uw organisatie. Om plannen handmatig toe te wijzen, moet u:

  1. Ga naar de startpagina en klik op uw organisatie.
  2. Klik in het zijmenu op leden. Als het menu gesloten is, klik dan eerst op het menu-icoon (BurgerMenu.png) om het te openen.
  3. Klik op het organisatielid en klik op het dropdownmenu onder plan om uw wijzigingen aan te brengen.
  4. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Contractplannen automatisch toewijzen aan leden

In plaats van handmatig contractplannen toe te wijzen, kunt u ervoor kiezen dit automatisch te doen. Dit houdt in dat wanneer een van uw contractleden gebruik maakt van een betaalde functie, automatisch een van de plannen binnen uw contract aan hen toegewezen wordt.

  1. Ga naar de startpagina en klik op uw organisatie.
  2. Klik op contract in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan eerst op het menu-icoon (BurgerMenu.png) om het te openen.
  3. Schakel de optie plannen automatisch toewijzen in.

Contractplannen verwijderen van leden

Net zoals je contractplannen kunt toewijzen aan organisatieleden, kun je ze ook verwijderen. Om een plan van een lid te verwijderen en deze terug te zetten naar een gratis account, moet je:

  1. Ga naar de startpagina en klik op je organisatie.
  2. Klik leden in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik op het menu-icoon (BurgerMenu.png) om het eerst te openen.
  3. Klik op het lid wiens plan je wilt verwijderen.
  4. Klik op het huidige plan en wijzig dit naar gratis.

Koppel Uw Contract Los Van Uw Organisatie

Als u om welke reden dan ook uw contract moet loskoppelen van uw organisatie, dan hoeft u alleen maar te:

  1. Ga naar de startpagina en klik op uw organisatie.
  2. Klik op contract in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan eerst op het menu-icoon (BurgerMenu.png) om het te openen.
  3. Klik op de knop loskoppelen en accepteer het dialoogvenster.

Zodra u het contract van de organisatie loskoppelt, kunt u geen plannen meer wijzigen of toewijzen aan de leden van de organisatie.

FAQs

  • Als u de licentie van een lid verwijdert, kunnen ze nog steeds hun enquêtes bekijken en de beschikbare antwoorddata downloaden. Echter, alle enquêtes die zij hebben verstuurd die nog actief zijn, kunnen inactief worden.

    Bijvoorbeeld, als de persoon een e-mail enquête of een enquête link heeft verzonden, en de enquête heeft meer dan 100 reacties, dan zal iedereen die de enquête ontvangt van dit lid nadat ze zijn gedowngraded, een bericht ontvangen dat de enquête inactief is.

    Zorg ervoor dat dataverzameling is afgerond voordat u het lid downgrade. Verder zijn er verschillende functies waar ze geen toegang meer tot zullen hebben, u kunt een overzicht krijgen op onze Licenties & Prijzen pagina.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0