Werkruimte leden

Over Werkruimte Leden

Werkruimtes stellen u in staat om samen te werken met uw team. Beheerders van werkruimtes kunnen mensen uitnodigen voor de werkruimte zodat iedereen samen kan werken.

Er zijn twee rollen voor leden van de werkruimte:

  • Medewerkers kunnen hun eigen enquêtes en rapporten toevoegen en verwijderen, evenals de inhoud die beschikbaar is in de werkruimte bewerken.
  • Beheerders hebben alle rechten en privileges die beschikbaar zijn voor medewerkers. Ze kunnen ook de inhoud van de werkruimte en de leden ervan beheren.

Werkruimte leden toevoegen

Om mensen uit te nodigen om deel te nemen aan een werkruimte, moet je een beheerder zijn. 

  1. Navigeer naar je werkruimte.
  2. Selecteer leden in het zijmenu.
  3. Klik op het uitnodigingsicoon ().
  4. Selecteer de werkruimterol die je aan de nieuwe lid(leden) wilt geven, en klik op volgende.
  5. Je hebt nu twee verschillende opties, afhankelijk van of je in een organisatie of persoonlijk account werkt:
    • Als je in een organisatie werkt, selecteer je de leden van de organisatie die je aan je werkruimte wilt toevoegen. Klik tenslotte op toevoegen.
    • Als je in je persoonlijke account werkt, dien je het e-mailadres(sen) van de personen in te voeren die je aan je werkruimte wilt toevoegen. Eenmaal gedaan, klik op volgende en verstuur nu.

Aansluiting bij werkruimte

Mensen kunnen alleen aansluiten bij werkruimtes als ze uitgenodigd zijn door een beheerder. Het aansluiten bij een werkruimte hangt af van of je werkt in je persoonlijke account of een organisatie.

Als je werkt in een organisatie, word je automatisch toegevoegd nadat je bent toegevoegd. Echter, als je werkt op je persoonlijke account, krijg je een in-app bericht met de uitnodiging om aan te sluiten bij de werkruimte, die je actief moet accepteren.

Na het aansluiten zal de gebruiker de werkruimte zien in hun werkruimtebibliotheek en zal alle inhoud ook zichtbaar zijn in de enquête- en rapportagebibliotheken.

Werkruimte leden verwijderen

Alleen beheerders kunnen leden verwijderen en eenmaal verwijderd, zal hun inhoud niet langer beschikbaar zijn in de werkruimte.

Om een lid uit een werkruimte te verwijderen hoeft u alleen maar te:

  1. Navigeer naar uw werkruimte.
  2. Selecteer leden in het zijmenu.
  3. Selecteer de lid(leden) die u wilt verwijderen.
  4. Klik op het acties menu en selecteer verwijderen.
  5. Er verschijnt een dialoogvenster. Klik op verwijderen en de leden worden onmiddellijk verwijderd.

Verlaten van werkgroepen

Om een werkgroep te verlaten, moet je simpelweg:

  1. Navigeren naar de werkgroep die je wilt verlaten.
  2. Selecteer leden in het zijmenu.
  3. Klik op de verlaten knop en er verschijnt een dialoogvenster.
  4. Als je het zeker weet, klik op verlaten.
  5. Jij en je enquêtes/rapporten worden direct uit de werkgroep verwijderd.

Zodra je verlaat, sluit je al jouw enquêtes/rapporten uit en zullen werkgroep leden er niet langer toegang tot hebben.

Richtlijnen voor Beveiliging van Werkruimten

Beheerders van werkruimten kunnen alles beheren over een werkruimte, daarom raden we aan om de volgende richtlijnen te volgen om uw werkruimte beter te beveiligen:

  1. Heb een minimum van 2 beheerders. In geval van accountschorsing, kunt u altijd terugvallen op 1 beheerder. Leer meer over werkruimte leden en rollen.
  2. Vereis twee-factor authenticatie (2FA) voor beheerders. Het is eigenlijk een goed idee om 2FA te vereisen voor al uw gebruikers, maar beheerders moeten zeker verplicht zijn om 2FA te gebruiken bij het inloggen. 2FA laat gebruikers een tweede identificatiemethode invoeren om te verifiëren dat ze zijn wie ze zeggen te zijn, wat betekent dat als een beheerdersaccount gecompromitteerd wordt, het wachtwoord nutteloos is zonder de tweede vorm van identificatie.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0