Enalyzer Contracten

Over Enalyzer Contracten

Wij bieden een Professional jaarplan en maandplan aan. U kunt uw creditcardgegevens invoeren en uw plan zal automatisch verlengd worden volgens de gekozen periode. Echter, als u om welke reden dan ook een aangepast contract met ons wilt afsluiten, is dat ook mogelijk. Contracten hebben een minimale looptijd van 1 jaar.

Stel een Contract in

Om een contract met ons op te zetten, hoef je alleen maar:

1. Neem contact met ons op en laten we praten over het contract waarin je geïnteresseerd bent.
  2. Nadat het contract is ondertekend, maak een gratis account aan en deel je gebruikersnaam met ons. Als je al een gratis account hebt, deel dan gewoon je gebruikersnaam met ons.
  3. Daarna zal je:
    • Automatisch worden geüpgraded naar een Professional plan.
    • De contractbeheerder zijn, wat je in staat stelt om eventuele plannen die je contract bevat toe te wijzen aan je collega's.

Contractleden Toevoegen

Wij raden u aan om uw contract te koppelen aan uw organisatie en contractleden via de organisatie toe te voegen.

Leden uit contract verwijderen

1. Ga naar uw accountinstellingen door uw naam bovenaan de pagina aan te klikken en account te selecteren.
  2. Klik in het zijmenu op contract.
  3. Klik op het actiemenu, selecteer de leden die u wilt verwijderen en klik op verwijderen.

Als uw contract gekoppeld is aan een organisatie, wordt een lid door het te verwijderen uit het contract niet verwijderd uit uw organisatie en vice versa.

Organisatiebeheerders kunnen niet verwijderd worden. Als u een beheerder moet verwijderen neem contact met ons op.

Beheer Plannen Vanuit het Contract

Contractbeheerders kunnen de lidmaatschapsplannen wijzigen. Echter, als u een andere gebruiker of meerdere gebruikers tot contractbeheerders wilt maken, moet u contact met ons opnemen.

1. Ga naar uw accountinstellingen door rechtsboven op de pagina op uw naam te klikken en account te selecteren.
  2. Klik in het zijmenu op contract.
  3. Klik op het lid wiens plan u wilt wijzigen.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu en wijzig het plan.

Wanneer uw bedrijf een contract met Enalyzer heeft, bent u in staat om dit te koppelen aan uw organisatie. Hierdoor kunt u contractplannen automatisch of handmatig toewijzen aan uw organisatieleden. Met andere woorden, u kunt uw contractplannen synchroniseren met uw organisatieleden.

Planoverzicht

Enalyzer-contracten omvatten twee soorten licenties: Professional en Reader+.

• De Professional licentie geeft toegang tot de volledige Enalyzer functieset.
  • De Reader+ licentie geeft gebruikers de mogelijkheid om alle rapporten binnen en buiten uw organisatie te lezen. Het lezen van rapporten is beperkt tot betaalde licenties. Reader+ licenties zijn exclusief voor contractgebruikers en kunnen tegen een lagere prijs worden aangeschaft om ervoor te zorgen dat iedereen die toegang nodig heeft tot rapporten, deze ook kan inzien.