Accountinstellingen

Over uw account

Het accountgebied stelt u in staat om basis taken uit te voeren zoals het wijzigen van uw wachtwoord of het toevoegen van tweestapsverificatie.

Om toegang te krijgen tot uw account, klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw account en selecteer account uit het dropdownmenu.

E-mail en wachtwoord wijzigen

U kunt onder uw gebruikersinformatie uw e-mailadres en wachtwoord wijzigen.

Om uw e-mailadres te wijzigen:

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Wijzig onder gebruikersinformatie het e-mailadres.
  3. De wijzigingen worden direct opgeslagen.

Om uw wachtwoord te wijzigen:

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Klik onder gebruikersinformatie op wachtwoord wijzigen.
  3. Voer het huidige wachtwoord in en ga verder met het invoeren en herinvoeren van uw nieuwe wachtwoord.
  4. De wijzigingen worden direct opgeslagen.

Uw wachtwoord moet aan de volgende eisen voldoen:

  • De minimale lengte van het wachtwoord is 8 tekens
  • Er zijn geen complexiteitseisen, noch verlopen wachtwoorden
  • Na 5 mislukte pogingen binnen 30 minuten wordt uw account voor 10 minuten vergrendeld en wordt Captcha-beveiliging ingeschakeld. We hebben Captcha-beveiliging op alle kritieke endpoints. Captcha wordt afgedwongen wanneer er wordt ingelogd na 5 ongeldige pogingen van hetzelfde IP binnen 30 minuten.
  • Sessies verlopen niet, dit betekent dat we u niet automatisch uitloggen, dit moet u zelf doen.

We raden een wachtwoord aan dat meer dan 8 tekens bevat en nummers, hoofdletters en kleine letters, evenals speciale tekens heeft. Hoe langer het wachtwoord, hoe beter. Vermijd het gebruik van namen, verjaardagen, gangbare data en voor de hand liggende woorden of zinnen die de website waarvoor het wachtwoord is omschrijven.

Taal van account wijzigen

De taal van uw account bepaalt de taal van het platform en de standaardtaal voor de enquêtes die u aanmaakt. Enalyzer ondersteunt Engels, Deens, Nederlands, Frans, Duits, Noors, Zweeds, Spaans en Latijns-Amerikaans Spaans.

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Wijzig in de instellingen van uw account de taal via het dropdownmenu naar de taal die u wenst.
  3. Uw wijzigingen worden direct opgeslagen.

Voeg een Profielfoto toe

Uw profielfoto wordt getoond aan uw teamgenoten in organisaties en werkgroepen.

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Klik op de cirkel met de tijdelijke profielschaduw en zoek de profielfoto op uw computer om deze te uploaden.
  3. Uw wijzigingen worden direct opgeslagen.

Verlenen van toegang tot uw account aan Enalyzer Support

We staan klaar om u te helpen wanneer u dat nodig heeft, echter kunnen we geen toegang krijgen tot uw account tenzij u ervoor kiest ons toegang te verlenen. Voordat u ons toegang geeft, neem contact op met Customer Success met uw vraag en u ontvangt een ticketnummer dat u in het systeem moet invoeren.

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Onder accountinstellingen, klik op verlenen van toegang tot uw account aan Enalyzer Support.
  3. Voer de support ticket ID in die u heeft ontvangen van ons supportteam.
  4. Klik verleen toegang.
  5. Een pop-upvenster vraagt om uw wachtwoord om te bevestigen dat u Enalyzer toegang wilt verlenen.
  6. Support zal een link ontvangen die hen toegang geeft tot uw account voor 12 uur.

Nu kunnen we toegang krijgen tot uw account en u beter helpen.

De toegang tot uw account is alleen voor het Customer Success Team van Enalyzer. Absoluut niemand anders kan toegang krijgen tot uw account, behalve u en de CST vertegenwoordiger.

Beheer Gekoppelde Accounts

Door je sociale media aan je Enalyzer account te koppelen, kan het inloggen eenvoudiger worden, maar je kunt deze accounts altijd ontkoppelen. Dit kan handig zijn als je ooit je telefoon kwijtraakt.

  1. Klik op je naam in de rechterbovenhoek van je account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Selecteer account.
  3. Ontkoppel onder gekoppelde accounts de sociale media account(s) die je wilt.
  4. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Als je ooit twijfelt waar je Enalyzer account is ingelogd? Je kunt overal uitloggen met één druk op de knop.

  1. Klik op je naam in de rechterbovenhoek van je account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Selecteer account.
  3. Scroll naar de onderkant van je accountinstellingen en klik op overal uitloggen.
  4. Je bent nu uitgelogd van alle apparaten.

Om je beveiliging te verhogen, raden we je aan je sociale media accounts te ontkoppelen voordat je overal uitlogt.

Accountlogboek

Uw accountlogboek helpt u om op de hoogte te blijven en een overzicht te hebben van de activiteiten die plaatsvinden op uw account.

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Selecteer logboek in het zijmenu (als het zijmenu niet geopend is, klik dan op het menu-icoon (BurgerMenu.png) om het eerst te openen).
  3. Als u op zoek bent naar specifieke data, kies uw van en naar data en klik op verversen.

Account Verwijderen

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek van uw account en selecteer account uit het dropdownmenu.
  2. Scroll naar beneden en klik op overweegt u Enalyzer te verlaten?
  3. Een scherm zal opduiken met de vraag of u het zeker weet. Als u nog steeds wilt verwijderen, klik dan op mijn account verwijderen.
  4. Er verschijnt nu een nieuw scherm ter bevestiging van de verwijdering van uw account.

Het verwijderen van uw account is een permanente verwijdering van al uw gegevens. Verwijderde accounts kunnen binnen 10 dagen na verwijdering hersteld worden, waarna de verwijdering onomkeerbaar is. Voor het herstellen van een account, wat onderhevig is aan een vergoeding, gelieve contact op te nemen met klantenservice voor assistentie.

FAQs

  • Met Enalyzer kun je op elk moment upgraden en downgraden!

    1. Klik op je naam in de rechterbovenhoek van je account en selecteer account uit het dropdownmenu.
    2. Klik op upgrade nu en selecteer het abonnement waarnaar je wilt upgraden. Bekijk onze abonnementen en wat ze inhouden.
    3. Klik op het selectievakje naast couponcode, als je er een hebt, en voer je persoonlijke gegevens in. Hier kun je ook de factuurgegevens zien.
    4. Klik op volgende.
    5. Voer je creditcardgegevens in en accepteer de voorwaarden van betaling. Als je alleen je huidige abonnement verandert, hoef je geen nieuwe betalingsinformatie in te voeren.
    6. Klik op nu betalen om te upgraden.
  • Als het je meer dan 5 keer in een periode van 30 minuten niet lukt om in te loggen op je account, wordt je voor 10 minuten geblokkeerd. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je altijd een reset aanvragen, maar houd er rekening mee dat dit moet worden gedaan nadat de 10 minuten voorbij zijn.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0