Maak Werkruimtes

Over Werkruimtes

Werkruimtes stellen u in staat om samen te werken met uw team. Creëer een werkruimte en nodig uw team uit of sluit aan bij een werkruimte en begin met het toevoegen van die enquêtes en rapporten waar u aan wilt samenwerken. Enquêtes en rapporten die zijn opgenomen in een werkruimte waarvan u lid bent, zijn voor u beschikbaar in uw enquête- en rapportagebibliotheken.

Werkruimtes Aanmaken

Maak een werkruimte om te collaboreren met je hele team. Het enige wat je hoeft te doen is:

  1. Klik op het werkruimtegebied icoon () op de startpagina en selecteer nieuw in het zijmenu.
  2. Geef je werkruimte een naam en klik op aanmaken.

Zodra je een werkruimte hebt aangemaakt, ben je de beheerder van die werkruimte en kun je nu mensen uitnodigen om deel te nemen.

Je kunt werkruimtes gebruiken als mappen door te filteren op werkruimtes in je enquêtebibliotheek.

Werkruimten Verwijderen

Alleen de beheerder van een werkruimte kan de werkruimte verwijderen. Dit is wat u moet doen:

  1. Klik op het werkruimtegebied icoon () op de startpagina en selecteer bibliotheek in het zijmenu.
  2. Selecteer de werkruimte die u wilt verwijderen.
  3. Klik op het actiemenu en selecteer verwijderen.
  4. Uw werkruimte wordt onmiddellijk verwijderd.

Het verwijderen van een werkruimte zal de toegang tot alle gedeelde enquêtes en rapporten erin verwijderen. Hoewel u de werkruimte opnieuw kunt aanmaken, moeten leden, enquêtes en rapporten handmatig opnieuw worden toegevoegd. Verwijderde werkruimten, inclusief hun inhoud, kunnen binnen 10 dagen na verwijdering worden hersteld. Voor het herstellen van een werkruimte, waar kosten aan verbonden zijn, gelieve contact op te nemen met de klantenservice voor hulp.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 5 van 8