Over Werkgroepen
Werkgroepen stellen u in staat om samen te werken met uw team. Creëer een werkgroep en nodig uw team uit of sluit aan bij een werkgroep en begin met het toevoegen van die enquêtes en rapporten waar u aan wilt samenwerken. Enquêtes en rapporten die zijn opgenomen in een werkgroep waarvan u lid bent, zijn voor u beschikbaar in uw enquête- en rapportagebibliotheken.
Werkgroepen Aanmaken
Maak een werkgroep om te collaboreren met je hele team. Het enige wat je hoeft te doen is:
- Klik op het werkgroepgebied icoon (
) op de startpagina en selecteer nieuw in het zijmenu.
- Geef je werkgroep een naam en klik op aanmaken.
Zodra je een werkgroep hebt aangemaakt, ben je de beheerder van die werkgroep en kun je nu mensen uitnodigen om deel te nemen.
Je kunt werkgroepen gebruiken als mappen door te filteren op werkgroepen in je enquêtebibliotheek.
Werkgroepen Verwijderen
Alleen de beheerder van een werkgroep kan de werkgroep verwijderen. Dit is wat u moet doen:
- Klik op het werkgroepgebied icoon (
) op de startpagina en selecteer bibliotheek in het zijmenu.
- Selecteer de werkgroep die u wilt verwijderen.
- Klik op het actiemenu en selecteer verwijderen.
- Uw werkgroep wordt onmiddellijk verwijderd.
Het verwijderen van een werkgroep zal de toegang tot alle gedeelde enquêtes en rapporten erin verwijderen. Hoewel u de werkgroep opnieuw kunt aanmaken, moeten leden, enquêtes en rapporten handmatig opnieuw worden toegevoegd. Verwijderde werkgroepen, inclusief hun inhoud, kunnen binnen 10 dagen na verwijdering worden hersteld. Voor het herstellen van een werkgroep, waar kosten aan verbonden zijn, gelieve contact op te nemen met de klantenservice voor hulp.