Pointfordelingsspørgsmål

Om Pointfordelingsspørgsmål

Pointfordelingsspørgsmål giver besvarelser mulighed for at fordele numeriske værdier på tværs af forskellige svaralternativer.

Tilføj Pointfordelingsspørgsmål

For at tilføje pointfordelingsspørgsmål til din undersøgelse skal du:

1. Gå til din undersøgelse, klik på tilføj undersøgelseselement ikonet (), og vælg spørgsmål.
  2. Vælg pointfordeling og klik næste.
  3. Indtast dit spørgsmål og ændr typografien (fed, kursiv og understregning).

Brug fletfelt rullemenuen til at indsætte dine respondenters baggrundsinformation eller deres svar på tidligere spørgsmål.

Længden af spørgsmålsteksten er begrænset til maks. 250 tegn.

4. Tilføj svaremulighederne. Du kan kopiere, flytte, sortere og slette dem ved hjælp af handlingsmenuen.

Tryk på ↵ enter tasten for at tilføje en ny svarmulighed, i stedet for at klikke på tilføj svarmuligheder knappen.

Hvis du har svarmulighederne i et eksternt dokument som Word, kan du kopiere/indsætte svarmulighederne og tilføje dem i bulk.

5. Når du er tilfreds med dit spørgsmål, klik næste.
  6. Nu kan du opsætte spørgsmålsindstillingerne:
    • Kræv svar: Denne indstilling er aktiveret som standard. Deaktiver den, hvis du ikke ønsker, at dit spørgsmål skal være obligatorisk.
    • Decimaler: Aktivér denne indstilling for at tillade respondenterne at indtaste decimaler.
    • Begrænsning (fordel præcist): Denne indstilling kræver, at respondenten fordeler det nøjagtige beløb/værdi mellem de angivne svarmuligheder. Hvis du ønsker at ændre dette, klik på rullemenuen og vælg en anden begrænsning: fordel maksimum eller fordel minimum.
    • Beløb/værdi: Indtast det samlede beløb/værdi, som skal fordeles af respondenterne.
    • Randomiser svarmuligheder: Aktivér denne indstilling for at sikre, at rækkefølgen af svarmulighederne ikke er den samme for alle respondenter.
    • Enhed: Indtast den relevante enhed, f.eks. procent eller en valuta. Procentenheden er indstillet som standard.
  7. Når du har færdiggjort dit spørgsmål og tilpasset indstillingerne, klik tilføj.

```html

Pointfordelingsspørgsmål i Downloads af Svardata

Du kan downloade dine svar fra Enalyzer til flere formål. Du kan bruge filen til analyse i anden software, dele den med dit team, eller importere den til en anden Enalyzer-undersøgelse.

I downloadet af svardata er Pointfordelingsspørgsmål opdelt. Du finder en kolonne for hvert svaralternativ. Hver kolonne har en overskrift i formatet “Spørgsmåls Nummer _ Svaralternativ” for at klargøre, hvilket spørgsmål og svaralternativ kolonnen refererer til. For eksempel i tabellen nedenfor "1_1".

Som standard vil hver respondent's række vise hver svarmulighed i spørgsmålet med den værdi, som respondenten har indsendt. Læs om dataformater her.

```

Pointfordelingsspørgsmål i Rapporter

Du kan bruge Frekvensdiagrammer til at visualisere data indsamlet af Pointfordelingsspørgsmål. Du får en gennemsnitsberegning af fordelingen af hver svarmulighed.