Åbent Svar Spørgsmål

Om Fritekst spørgsmål

Fritekst spørgsmål giver dine respondenter mulighed for selv at udfylde deres svar i det angivne tekstfelt.

Tilføj Fritekst Spørgsmål

For at tilføje et Fritekst spørgsmål skal du blot:

1. Gå til din undersøgelse, klik på tilføj undersøgelseselement ikonet () og vælg spørgsmål.
  2. Vælg fritekst og klik næste.
  3. Indtast dit spørgsmål og ændre typografien (fed, kursiv og understreget).

Brug rullefeltet med flettefelter til at indsætte dine respondenters baggrundsinformation eller deres svar på tidligere spørgsmål.

Længden af spørgsmålsteksten er begrænset til maks. 250 tegn.

4. Når du er tilfreds med dit spørgsmål, klik næste.
  5. Nu kan du opsætte spørgsmålsindstillingerne:
    • Kræv svar: Denne indstilling er aktiveret som standard. Deaktiver den, hvis du ikke ønsker, at dit spørgsmål skal være obligatorisk.
    • "Ingen kommentar" mulighed: Det giver dig mulighed for at kræve et frit svar, samtidig med at respondenterne har en mulighed for at springe over, hvis de intet har at uddybe.
    • Tegnbegrænsning: Grænsen er sat til 4000 tegn som standard. Vælg en lavere grænse, hvis du ønsker at begrænse længden af dine respondenters svar til et sted mellem 100 og 4000 tegn.
  6. Når du har færdiggjort dit spørgsmål og tilpasset indstillingerne, klik tilføj.

Fritekst spørgsmål er begrænset til 4.000 tegn.

Fritekst spørgsmål i Svardata Downloads

Du kan downloade dine undersøgelsesbesvarelser fra Enalyzer til flere formål. Du kan bruge filen til analyse i anden software, dele den med dit team eller importere den til en anden Enalyzer undersøgelse.

I svardata downloadet er Fritekst spørgsmål fundet i en kolonne. Tekstsvar vises i hver respondent's række.

Fritekst spørgsmål i Rapporter

Du kan bruge Frekvensdiagrammer til at tilføje Fritekst spørgsmål til dine rapporter. Fritekst svar kan downloades til PDF rapporter.