Anslut ditt kontrakt till din organisation

Om att ansluta ditt kontrakt till din organisation

Om ditt företag har ett kontrakt med Enalyzer kan du koppla det med din organisation. Detta gör det möjligt för dig att automatiskt eller manuellt allokera kontraktsplaner bland dina organisationsmedlemmar. Med andra ord kommer du att kunna synkronisera dina kontraktsplaner med dina organisationsmedlemmar.

Inom organisationen kommer du att kunna tilldela kontraktsplaner till organisationsmedlemmar. Du kan göra detta manuellt eller automatiskt för att spara tid. 

Koppla ditt kontrakt till din organisation för kontrakts- & organisationsadministratörer

Om du hanterar både organisationen och kontraktet är det en barnlek att koppla ihop dem. Allt du behöver göra är:

  1. Gå till startsidan och klicka på din organisation.
  2. Klicka på kontrakt i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menyikonen (BurgerMenu.png) för att öppna den först.
  3. Klicka på anslut-knappen.
  4. Öppna rullgardinsmenyn, välj ditt kontrakt och klicka på nästa.
  5. Din organisation och kontraktet är nu kopplade. Du kan alltid komma åt ditt Enalyzer-kontrakt därifrån och få en översikt över de tillgängliga planerna i ditt kontrakt.

Anslut ditt avtal till din organisation för organisationsadministratörer

Om du hanterar avtalet men inte organisationen måste du dela avtalets anslutningsnyckel med organisationsadministratören. För att hitta nyckeln måste du:

  1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet och klicka konto.
  2. Välj avtal i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menyikonen (BurgerMenu.png) för att öppna den först.
  3. Klicka på ikonen lägg till medlemmar (TealPlusIcon.png) och du kommer att se anslutningsnyckeln. Dela nyckeln med organisationsadministratören.
  4. När de har nyckeln måste de gå till startsidan, klicka på bakåtpilen i det övre vänstra hörnet av sidan och välja organisationen. Om de redan är i organisationen måste de klicka på sitt namn i det övre högra hörnet av sidan och välja organisation.
  5. Klicka avtal i sidomenyn.
  6. Klicka på anslut-knappen.
  7. Öppna dropdown-menyn, välj använd anslutningsnyckel och klicka nästa.
  8. Skriv in anslutningsnyckeln och klicka på anslut.
  9. Organisationen och ditt avtal är nu anslutna.

Tilldela Manuellt Kontraktsplaner till Medlemmar

När ditt kontrakt är kopplat till din organisation, kan du tilldela dina kontraktsplaner till dina organisationsmedlemmar. För att tilldela planer manuellt, måste du:

  1. Gå till startsidan och klicka på din organisation.
  2. Klicka på medlemmar i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menysymbolen (BurgerMenu.png) för att öppna den först.
  3. Klicka på organisationsmedlemmen och klicka på rullgardinsmenyn under plan för att göra dina ändringar.
  4. Ändringar sparas automatiskt.

Tilldela abonnemang automatiskt till medlemmar

istället för att manuellt tilldela abonnemang kan du välja att göra det automatiskt. Det innebär att närhelst en av dina abonnemangsmedlemmar använder en betalfunktion kommer de automatiskt att tilldelas ett av planerna i ditt abonnemang.

  1. Gå till startsidan och klicka på din organisation.
  2. Klicka abonnemang i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menyikonen (BurgerMenu.png) för att öppna den först.
  3. Aktivera alternativet tilldela planer automatiskt.

Ta bort abonnemang från medlemmar

Precis som du kan tilldela abonnemang till medlemmar i en organisation, kan du också ta bort dem. För att ta bort en plan från en medlem och återställa dem till ett gratis konto, måste du:

  1. Gå till startsidan och klicka på din organisation.
  2. Klicka medlemmar i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menyikonen (BurgerMenu.png) för att öppna den först.
  3. Klicka på medlemmen vars plan du vill ta bort.
  4. Klicka på den aktuella planen och byt till gratis.
```html

Koppla bort ditt avtal från din organisation

Om du av någon anledning behöver koppla bort ditt avtal från din organisation, allt du behöver göra är:

  1. Gå till startsidan och klicka på din organisation.
  2. Klicka avtal i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menysymbolen (BurgerMenu.png) för att öppna den först.
  3. Klicka på knappen för att koppla bort och acceptera dialogrutan.

När du har kopplat bort avtalet från organisationen kommer du inte längre att kunna ändra eller tilldela planer till medlemmarna i organisationen.

``` ```html

Vanliga frågor

  • Om du tar bort en medlems licens, kommer de fortfarande att kunna se sina undersökningar och ladda ner tillgänglig svarsdata. Men eventuella undersökningar de har skickat som fortfarande är aktiva, kan bli inaktiva.

    Till exempel, om personen skickade en e-postundersökning eller en undersökningslänk, och undersökningen har mer än 100 svar, kommer alla som får tillgång till undersökningen som skickats från denna medlem efter att de har blivit nedgraderade, att få ett meddelande om att undersökningen är inaktiv.

    Se till att datainsamlare i en undersökning är gjord innan du nedgraderar medlemmen. Dessutom finns det flera funktioner som de inte längre kommer att kunna använda, du kan få en översikt på vår Abonnemang & Prissättning-sida.

```

Var denna artikel till hjälp?

0 av 0 tyckte detta var till hjälp