Kontoinställningar

Om ditt konto

Kontoområdet gör det möjligt för dig att utföra grundläggande uppgifter såsom att ändra ditt lösenord eller lägga till tvåfaktorsautentisering.

För att komma åt ditt konto, klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.

Ändra e-post och lösenord

Under din användarinformation kan du ändra din e-post och lösenord.

För att ändra din e-post:

  1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.
  2. Under användarinformation, redigera e-postadressen.
  3. Ändringarna sparas omedelbart.

För att ändra ditt lösenord:

  1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.
  2. Under användarinformation, klicka på ändra lösenord.
  3. Ange det aktuella lösenordet och fortsätt att ange och återange ditt nya lösenord.
  4. Ändringarna sparas omedelbart.

Ditt lösenord måste uppfylla dessa krav:

  • Det minsta längden på lösenordet är 8 tecken
  • Det finns inga komplexitetskrav och lösenord går inte ut
  • Efter 5 misslyckade försök inom 30 minuter kommer ditt konto att bli låst i 10 minuter och Captcha-säkerhet kommer att genomföras. Vi har Captcha-säkerhet på alla kritiska slutpunkter. Captcha genomförs vid inloggning efter 5 ogiltiga försök från samma IP inom 30 minuter.
  • Sessioner löper inte ut, vilket betyder att vi inte loggar ut dig automatiskt, du måste göra det själv.

Vi rekommenderar ett lösenord som innehåller mer än 8 tecken och har siffror, stora och små bokstäver, samt specialtecken. Ju längre lösenord, desto bättre. Undvik att använda namn, födelsedagar, vanliga datum och uppenbara ord eller fraser som beskriver webbplatsen lösenordet är för.

```html

Ändra kontospråk

Ditt kontospråk definierar plattformsspråket och standardspråket för de enkäter du skapar. Enalyzer stöder engelska, danska, holländska, franska, tyska, norska, svenska, spanska och latinamerikansk spanska.

  1. Klicka på ditt namn i övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.
  2. Under kontoinställningar, öppna rullgardinsmenyn för språk och ändra till det språk du önskar.
  3. Dina ändringar kommer att sparas omedelbart.
```

Lägg till en profilbild

Din profilbild kommer att visas för dina lagkamrater i organisationer och workspaces.

  1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.
  2. Klicka på cirkeln med den förvalda profilskuggan och hitta profilbilden på din dator för att ladda upp den.
  3. Dina ändringar kommer att sparas omedelbart.
```html

Ge Enalyzer Support Tillgång Till Ditt Konto

Vi är redo att hjälpa dig när du behöver det, men vi kan inte komma åt ditt konto om du inte väljer att ge oss tillgång. Innan du ger oss tillgång, kontakta Customer Success med din fråga och du kommer att få ett ärendenummer som du måste ange i systemet.

  1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.
  2. Under kontoinställningar, klicka på ge Enalyzer Support tillgång till ditt konto.
  3. Ange supportbiljettnummer du fått från vårt supportteam.
  4. Klicka på ge tillgång.
  5. Ett popup-fönster kommer att be om ditt lösenord för att bekräfta att du vill ge Enalyzer tillgång.
  6. Support kommer att få en länk som ger dem tillgång till ditt konto i 12 timmar.

Nu kan vi komma åt ditt konto och ge dig bättre assistans.

Tillgången till ditt konto är endast för Enalyzers Customer Success Team. Absolut ingen annan kommer att kunna komma åt ditt konto förutom du och CST-representanten.

```

Hantera Länkade Konton

Att länka dina sociala medier till ditt Enalyzer-konto kan underlätta för dig att logga in, dock kan du alltid avlänka dessa konton. Detta kan vara användbart om du någonsin skulle förlora din telefon.

  1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.
  2. Välj konto.
  3. Under länkade konton, avlänka de sociala mediekonto(n) du vill.
  4. Dina ändringar sparas automatiskt.

Om du någonsin är osäker på var ditt Enalyzer-konto är inloggat? Du kan logga ut överallt med ett klick på en knapp.

  1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.
  2. Välj konto.
  3. Skrolla till botten av dina kontoinställningar, och klicka på logga ut överallt.
  4. Du har nu loggat ut från alla enheter.

För att öka din säkerhet rekommenderar vi att du avlänkar dina sociala mediekonton innan du loggar ut överallt.

Kontologg

Din kontologg hjälper dig att hålla dig uppdaterad med och få en översikt över de aktiviteter som sker på ditt konto.

  1. Klicka på ditt namn i högra hörnet av ditt konto och välj konto från dropdown-menyn.
  2. Välj logg i sidomenyn (om sidomenyn inte är öppen klicka på menysymbolen (BurgerMenu.png) för att öppna den först).
  3. Om du letar efter specifika datum, välj dina från och till datum och klicka uppdatera.
```html

Radera konto

  1. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från rullgardinsmenyn.
  2. Skrolla till botten och klicka funderar du på att lämna Enalyzer?
  3. En skärm kommer att visas som frågar om du är säker. Om du fortfarande önskar att radera, klicka på radera mitt konto.
  4. En ny skärm kommer nu att visas som bekräftar borttagningen av ditt konto.

Att radera ditt konto är en permanent borttagning av alla dina data. Raderade konton kan återställas inom 10 dagar efter borttagningen, efter vilket borttagningen är oåterkallelig. För återställning av konto, vilket är föremål för en avgift, vänligen kontakta kundsupport för hjälp.

```

Vanliga frågor

  • Med Enalyzer kan du uppgradera och nedgradera din plan när du vill!

    1. Klicka på ditt namn i övre högra hörnet av ditt konto och välj konto från dropdown-menyn.
    2. Klicka på uppgradera nu och välj den plan du vill uppgradera till. Kolla in våra planer och vad de inkluderar.
    3. Klicka i kryssrutan bredvid kupongkod, om du har en, och ange din personliga information. Här kan du även se faktureringsdetaljerna.
    4. Klicka nästa.
    5. Ange dina kreditkortsuppgifter och acceptera betalningsvillkoren. Om du bara ändrar din nuvarande prenumeration behöver du inte ange ny betalningsinformation.
    6. Klicka på betala nu för att uppgradera.
  • Om du misslyckas med att logga in på ditt konto mer än 5 gånger under en 30-minutersperiod, kommer du att bli låst i 10 minuter. Om du har glömt ditt lösenord, kan du alltid begära en återställning, tänk dock på att detta bör göras efter att de 10 minuterna har passerat.

Var denna artikel till hjälp?

0 av 0 tyckte detta var till hjälp