Workspace medlemmer

Om Workspace medlemmer

Workspaces lar deg samarbeide med teamet ditt. Workspace-administratorer kan invitere folk til workspace slik at alle kan jobbe sammen.

Det er to roller for medlemmer av workspace:

  • Collaborators kan inkludere og ekskludere sine egne undersøkelser og rapporter, samt redigere innholdet som er tilgjengelig i workspace.
  • Administratorer har alle rettigheter og privilegier som er tilgjengelige for collaborators. De kan også administrere workspace-innholdet og dets medlemmer.

Legge til Workspace medlemmer

For å invitere folk til å bli med i et workspace, må du være en administrator.

  1. Naviger til ditt workspace.
  2. Velg members i sidenmenyen.
  3. Klikk på invitasjonsikonet ().
  4. Velg workspace-rollen du vil gi til det nye medlemmet/memedlemmene, og klikk next.
  5. Du har nå to forskjellige alternativer avhengig av om du jobber i en organisasjon eller personlig konto:
    • Hvis du jobber i en organisasjon, velg medlemmene av organisasjonen du ønsker å legge til i workspace. Til slutt, klikk add.
    • Hvis du jobber på din personlige konto, må du sette inn e-postadresse(ne) til personene du vil legge til i ditt workspace. Når dette er gjort, klikk next og send now.

Bli med i Workspaces

Folk kan kun bli med i workspaces hvis de er invitert av en administrator. Å bli med i et workspace avhenger av om du jobber på din personlige konto eller i en organisasjon.

Hvis du jobber i en organisasjon, vil du automatisk bli med etter å ha blitt lagt til. Derimot, hvis du jobber på din personlige konto, vil du få en in-app melding med en invitasjon til å bli med i workspace, som du må aktivt akseptere.

Etter å ha blitt med vil brukeren se workspace i sitt workspace-bibliotek, og alt innholdet vil være synlig i bibliotekene for undersøkelser og rapporter også.

Fjerne Workspace medlemmer

Kun administratorer kan fjerne medlemmer og når de er fjernet, vil deres innhold ikke lenger være tilgjengelig i workspace.

For å fjerne et workspace-medlem trenger du bare å:

  1. Naviger til ditt workspace.
  2. Velg members i sidenmenyen.
  3. Velg medlem(memedlemmerne) du ønsker å fjerne.
  4. Klikk på actions-menyen og velg remove.
  5. En dialogboks vil dukke opp. Klikk remove og medlemmene vil bli fjernet umiddelbart.

Forlate Workspaces

For å forlate et workspace, trenger du bare å:

  1. Naviger til workspace du ønsker å forlate.
  2. Velg members i sidenmenyen.
  3. Klikk på leave-knappen og en dialogboks vil dukke opp.
  4. Hvis du er sikker, klikk leave.
  5. Du og dine undersøkelser/rapporter vil bli fjernet fra workspace umiddelbart.

Når du forlater, vil du utelukke alle dine undersøkelser/rapporter og workspace medlemmer vil ikke ha tilgang til dem lenger.

Sikkerhetsretningslinjer for Workspaces

Workspace administratorer kan administrere alt om et workspace, derfor anbefaler vi at du følger disse retningslinjene for å holde ditt workspace mer sikkert:

  1. Ha et minimum av 2 admins. I tilfelle kontoen låses, kan du alltid ha 1 admin å falle tilbake på. Lær mer om workspace medlemmer og roller.
  2. Krev tofaktorautentisering (2FA) for admins. Det er faktisk en god ide å kreve 2FA for alle dine brukere, men admins bør definitivt være påkrevd å bruke 2FA for å logge inn. 2FA krever at brukere oppgir en annen identifikasjonsmetode for å bekrefte at de er den de sier de er, noe som betyr at hvis en admin-konto kompromitteres, er passordet ubrukelig uten den andre formen for identifikasjon.

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 0 syntes dette var nyttig