Organisasjonsmedlemmer

```html

Om medlemmer i organisasjonen

Du kan invitere hele organisasjonen eller selskapet til å bli med i Enalyzer, slik at dere alle sammen kan skape undersøkelser og rapporter sammen, og holde alle dataene deres under ett nettbasert tak. Alt medlemmene skaper vil alltid forbli i organisasjonen og kan ikke overføres ut. Derfor, når et medlem forlater organisasjonen, forlater de også arbeidet de har gjort i organisasjonen.

Administratorer i organisasjonen kan invitere personer til å bli med i organisasjonen som medlemmer ved å legge dem til én og én eller importere informasjonen deres i massevis. Alternativt kan du integrere med Azure Active Directory og tilby medlemmer Single Sign-On.

Medlemmenes navn blir bestemt av admin som legger dem til i organisasjonen, noe som betyr at det i sjeldne tilfeller kan være en forskjell mellom kontoen og organisasjonsmedlemmets navn. Uansett kan administratorene alltid se medlemmenes tilknyttede kontoer under medlemsprofilene.

Roller for medlemmer i organisasjonen

Det er tre roller for medlemskap i organisasjonen: administrator, Collaborator, og leser.

Lese-brukere har:

Rapporter kan kun leses av brukere med et betalt abonnement. Gratisbrukere vil se simulerte data isteden.

Collaborators kan:

• Opprette sine egne undersøkelser, rapporter og workspaces.
  • Samarbeide med andre medlemmer av organisasjonen via workspaces
  • Dele nettbaserte rapporter med andre medlemmer av organisasjonen

Administratorer kan gjøre alt det collaborators kan, i tillegg til:

• Endre organisasjonens navn og design
  • Invitere/fjerne medlemmer i organisasjonen
  • Tilpasse medlemsprofiler og opprette team
  • Endre medlemsroller
  • Knytte en kontrakt til organisasjonen
  • Allokere tilgjengelige abonnementer i kontrakten

Legge til medlemmer én for én

Administratorer i organisasjonen kan invitere personer til å bli med i deres organisasjon som administratorer, collaborators, eller lesere. Når du legger til medlemmer én for én, kan du velge å sende invitasjonene umiddelbart eller på et senere tidspunkt.

SEND NÅ

Dette alternativet vil umiddelbart sende en e-postinvitasjon til medlemmet du legger til i organisasjonen. For å sende invitasjoner umiddelbart, må du:

1. Gå til hjemmesiden og klikk på organisasjonen din.
  2. Velg medlemmer i sidemenyen.
  3. Klikk på ikonet for å legge til organisasjonsmedlem (TealPlusIcon.png).
  4. Velg medlemsrollen og legg til deres informasjon.

Fornavn, etternavn og e-postfeltene er obligatoriske.

5. Under medlemsinvitasjon, velg send nå. Velg send senere for å sende invitasjonene til medlemmene på et senere tidspunkt.
  6. Når du er klar og klikker neste.
  7. Et popup-vindu vil bekrefte at en invitasjon er sendt.

SEND SENERE

Dette alternativet lar deg tilpasse din e-postinvitasjon og sende den senere til medlemmene du legger til i organisasjonen. For å sende invitasjoner senere, må du først legge til medlemmene og invitere dem senere.

For å legge til et medlem uten å invitere dem:

1. Gå til hjemmesiden og klikk på organisasjonen din.
  2. Velg medlemmer i sidemenyen.
  3. Klikk på ikonet for å legge til organisasjonsmedlem (TealPlusIcon.png).
  4. Velg medlemsrollen og legg til deres informasjon.

Fornavn, etternavn og e-postfeltene er obligatoriske.

5. Under medlemsinvitasjon, velg send senere.
  6. Når du er klar og klikker neste.
  7. Medlemmet vil bli lagt til medlemslisten.

Når du er klar for å sende invitasjonene, må du:

1. Gå til hjemmesiden og klikk på organisasjonen din.
  2. Velg medlemmer i sidemenyen.
  3. Klikk på handling-menyen og velg inviter.
  4. Velg medlemmene du ønsker å invitere og klikk på inviter-knappen.
  5. Sett inn avsenders navn og e-post og klikk neste.
  6. Rediger innholdet i invitasjonen og klikk neste.
  7. Rediger designet på invitasjonen og klikk neste.
  8. Klikk send nå for å invitere medlemmene.

Importere Medlemmer

OPPRETT DIN CSV-FIL

Du kan spare tid ved å importere medlemmene dine istedenfor å legge dem til én for én. For å importere medlemmer må du opprette en CSV-fil med informasjonen om medlemmene dine. CSV-filen må inneholde følgende overskrifter:

• firstname - refererer til medlemmets fornavn.
  • lastname - refererer til medlemmets etternavn.
  • email - refererer til medlemmets e-post.

Du kan også velge å legge til følgende overskrifter:

• personalid - refererer til medlemmets personlige ID. Hvis du ikke inkluderer dette i CSV-filen, vil Enalyzer bruke deres e-post som en personlig ID.
  • comment - refererer til eventuelle kommentarer du måtte ha om et medlem for eksempel salgssjef, CEO, osv. Kommentarer kan brukes til å merke og filtrere medlemmer.
  • teamid - legg til medlemmet til et team ved å sette inn team-ID.
  • Du kan også legge til eventuelle variabler du har lagt til i medlemsprofilene.

CSV-filen må være kodet i UTF-8. Du kan ikke importere mer enn 10.000 medlemmer om gangen.

LAST OPP CSV-FIL MED MEDLEMSINFORMASJON

Når din CSV-fil er klar for dette, er det på tide å importere medlemmene dine, alt du må gjøre er:

1. Gå til hjemmesiden og klikk på organisasjonen din.
  2. Velg medlemmer i sidemenyen.
  3. Klikk på alternativer meny og velg importer medlemmer.
  4. Last opp eller dra/slepp CSV-filen med medlemsinformasjon.
  5. Koble feltene ved å linke CSV-feltene på venstre side til medlemsvariablene på høyre side. Hvis det er en variabel du ikke ønsker å importere, velg alternativet hopp over.
  6. Når du er klar, klikk neste.
  7. Gå gjennom medlemsinformasjonen og klikk legg til.

INVITER IMPORTERTE MEDLEMMER

Medlemmer vil bli importert som lesere. Du kan endre medlemsrollen etter importering.

Importering av medlemmer vil ikke automatisk sende invitasjoner til organisasjonen din. For å invitere importerte medlemmer, må du:

1. Gå til hjemmesiden og klikk på organisasjonen din.
  2. Velg medlemmer i sidemenyen.
  3. Klikk på handling-menyen og velg inviter.
  4. Velg medlemmene du ønsker å invitere og klikk på inviter-knappen.
  5. Sett inn avsenders navn og e-post og klikk neste.
  6. Rediger innholdet i invitasjonen og klikk neste.
  7. Rediger designet på invitasjonen og klikk neste.
  8. Klikk send nå for å invitere medlemmene.

Fjerne medlemmer fra organisasjonen din

Organisasjoner hjelper deg med å sikre dine data fra medlemsomsætning. Med andre ord, når noen forlater selskapet kan du fjerne dem fra din Enalyzer-organisasjon. Alt deres innhold blir værende i organisasjonen din og kan ikke overføres ut av den.

Når et medlem fjernes fra organisasjonen, vil alt arbeidet de har skapt i organisasjonen bli værende der. Hvis et medlem må fjernes fra en organisasjon og noen andre må ta over deres undersøkelser og rapporter, anbefaler vi det følgende før du fjerner medlemmet:

1. Organisasjonens administrator inviterer den nye personen til organisasjonen.
  2. Organisasjonens administrator eller det nye medlemmet oppretter et workspace og legger til medlemmet som skal fjernes.
  3. Medlemmet som skal fjernes bør legge til sine undersøkelser og rapporter i det nye workspace.
  4. Hvis dere har en kontrakt med Enalyzer og den er koblet til organisasjonen din, fjerne kontraktsplanen fra medlemmet.

Nå kan du fjerne medlemmene fra organisasjonen og det nye medlemmet vil ha tilgang til undersøkelsene og rapportene. For å fjerne et medlem fra en organisasjon, må en organisasjonsadministrator:

1. Gå til hjemmesiden, klikk på tilbakepilen øverst til venstre på siden, og velg organisasjonen din. Hvis du allerede er i organisasjonen, klikk på navnet ditt øverst til høyre på siden og velg organisasjon.
  2. Velg medlemmer i sidemenyen.
  3. Velg medlemmet/meldemmene du ønsker å fjerne.
  4. Klikk på handling-menyen og velg fjern.
  5. En dialogboks vil dukke opp som spør deg om du er sikker, hvis du er det, klikk fjern.
  6. Medlemmet/meldemmene vil automatisk bli fjernet.

Hvis et medlem fjernes uten å dele deres undersøkelser/rapporter via