Webinarer

Om Våre Webinarer

Vi har satt sammen en liste over webinarer for å hjelpe deg med å komme i gang med Enalyzer og gi deg et nærmere innblikk i de mange funksjonene som er tilgjengelige for dine undersøkelser og rapporter.

Opprett & Design Undersøkelser

Lær hvordan du oppretter og designer undersøkelser, samt få en oversikt over resultatene dine.

Varighet: 30 minutter | Språk: Engelsk

Registrer deg nå

Innsamling av Undersøkelsesdata

Webinaret gjennomgår ulike metoder for å samle inn data i Enalyzer, med fokus på e-postinvitasjoner – fra CSV-filer til import av respondenter, og planlegging av undersøkelser og e-postinvitasjoner.

Varighet: 30 minutter | Språk: Engelsk

Registrer deg nå

Grunnleggende om Rapporter

Du vil lære om de grunnleggende diagramtypene, filtreringsalternativer og andre triks for å starte reisen din med online rapportering.

Varighet: 30 minutter | Språk: Engelsk

Registrer deg nå

Avanserte Rapporteringsteknikker

Lær hvordan du setter opp rapporter som en ekspert. Vi vil gjennomgå avanserte diagramtyper, f.eks. tidsseriegrafer. Definer variabler, sett opp dataserier, samt del rapportversjoner for begrenset tilgang til rapportene dine.

Varighet: 30 minutter | Språk: Engelsk

Registrer deg nå

Kommende Arrangementer

Webinarer På Etterspørsel

Vi har et sett med webinarer på etterspørsel som du kan se når som helst og hvor som helst på dansk og svensk.

WEBINARER PÅ ETTERSPØRSEL: DANSK

WEBINARER PÅ ETTERSPØRSEL: SVENSK