Konto Innstillinger

Om din konto

Konto-området lar deg utføre grunnleggende oppgaver som å endre passordet ditt eller legge til tofaktor-autentisering.

For å få tilgang til kontoen din, klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.

Endre e-post og passord

Under brukerinformasjonen din kan du endre e-posten og passordet ditt.

For å endre e-post:

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Under brukerinformasjon, rediger e-postadressen din.
  3. Endringene vil bli lagret umiddelbart.

For å endre passordet ditt:

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Under brukerinformasjon, klikk på endre passord.
  3. Skriv inn det nåværende passordet og fortsett med å skrive inn og bekrefte det nye passordet ditt.
  4. Endringene vil bli lagret umiddelbart.

Passordet ditt må oppfylle disse kravene:

  • Minimumslengden på passordet er 8 tegn
  • Det er ingen kompleksitetskrav, og passordene utløper ikke
  • Etter 5 mislykkede forsøk innen 30 minutter, vil kontoen din bli låst i 10 minutter, og Captcha-sikkerhet vil bli håndhevet. Vi har Captcha-sikkerhet på alle kritiske endepunkter. Captcha håndheves ved innlogging etter 5 ugyldige forsøk fra samme IP innen 30 minutter.
  • Økter utløper ikke, dette betyr at vi ikke logger deg ut automatisk, du må gjøre dette selv.

Vi anbefaler et passord som inneholder mer enn 8 tegn og har tall, store og små bokstaver, samt spesialtegn. Jo lengre passord, desto bedre. Unngå å bruke navn, fødselsdatoer, vanlige datoer og opplagte ord eller uttrykk som beskriver nettstedet passordet er for.

Endre kontospråk

Kontospråket ditt definerer plattformspråket og standardspråket for undersøkelsene du lager. Enalyzer støtter engelsk, dansk, nederlandsk, fransk, tysk, norsk, svensk, spansk og latinamerikansk spansk.

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Under kontoinnstillinger, åpne språknedtrekksmenyen og endre til det språket du ønsker.
  3. Endringene dine vil bli lagret umiddelbart.

Legg til et profilbilde

Profilbildet ditt vil bli vist for teammedlemmene dine i organisasjoner og arbeidsområder.

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Klikk på sirkelen med billedplassholder og finn profilbildet på datamaskinen din for å laste det opp.
  3. Endringene dine vil bli lagret umiddelbart.

Gi Enalyzer Support tilgang til din konto

Vi er klare til å hjelpe deg når du trenger det, men vi kan ikke få tilgang til kontoen din med mindre du velger å gi oss tilgang. Før du gir oss tilgang, ta kontakt med Kundesuksess med spørsmålet ditt, og du vil motta et billettnummer som du må sette inn i systemet.

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Under kontoinnstillinger klikk på gi Enalyzer Support tilgang til din konto.
  3. Skriv inn supportbillett-ID-en du har mottatt fra vårt supportteam.
  4. Klikk gi tilgang.
  5. Et popup-vindu vil be om passordet ditt for bekrefte at du vil gi Enalyzer tilgang.
  6. Support vil motta en lenke som gir dem tilgang til kontoen din i 12 timer.

Nå kan vi få tilgang til kontoen din og gi deg bedre assistanse.

Tilgangen til kontoen din er kun for Enalyzers kundesuksessteam. Absolutt ingen andre vil kunne få tilgang til kontoen din unntatt deg og CST-representanten.

Administrere tilknyttede kontoer

Å knytte sosiale medier til Enalyzer-kontoen din kan gjøre det lettere for deg å logge inn, men du kan alltid fjerne tilknytningen til disse kontoene. Dette kan være nyttig hvis du noen gang mister telefonen din.

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Velg konto.
  3. Under tilknyttede kontoer, fjern tilknytningen til sosiale mediekontoen(-ene) du ønsker.
  4. Endringene dine lagres automatisk.

Hvis du noen gang er usikker på hvor Enalyzer-kontoen din er logget inn? Du kan logge ut overalt med et klikk på en knapp.

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Velg konto.
  3. Rull til bunnen av kontoinnstillingene dine og klikk logg ut overalt.
  4. Du er nå logget ut fra alle enheter.

For å øke sikkerheten din anbefaler vi at du fjerner tilknytningen til sosiale medier før du logger ut overalt.

Kontologg

Kontologgen din hjelper deg med å holde deg oppdatert og ha en oversikt over aktivitetene som skjer i kontoen din.

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Velg logg i sidemenyen (hvis sidemenyen ikke er åpen klikk på menyikonet (BurgerMenu.png) for å åpne den først).
  3. Hvis du leter etter spesifikke datoer, velg fra og til datoene dine og klikk oppdater.

Slett konto

  1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
  2. Rull til bunnen og klikk vurderer du å forlate Enalyzer?
  3. En skjerm vil dukke opp som spør om du er sikker. Hvis du fortsatt ønsker å slette, klikk på slett min konto.
  4. En ny skjerm vil nå vises som bekrefter slettingen av kontoen din.

Sletting av kontoen din er en permanent fjerning av alle dine data. Slettede kontoer kan gjenopprettes innen 10 dager etter sletting, etter det er slettingen uopprettelig. For gjenoppretting av konto, som er underlagt et gebyr, vennligst kontakt kundestøtte for assistanse.

Ofte Stilte Spørsmål

  • Med Enalyzer kan du oppgradere og nedgradere abonnementet ditt når du vil!

    1. Klikk på navnet ditt oppe i høyre hjørne av kontoen din og velg konto fra nedtrekksmenyen.
    2. Klikk på oppgrader nå og velg planen du vil oppgradere til. Sjekk ut planene våre og hva de inkluderer.
    3. Klikk på avkrysningsboksen ved siden av kupongkode, hvis du har en, og skriv inn dine personlige opplysninger. Her kan du også se fakturadetaljene.
    4. Klikk neste.
    5. Skriv inn detaljene til kredittkortet ditt og godta betalingsvilkårene. Hvis du bare endrer ditt nåværende abonnement, trenger du ikke å legge inn nye betalingsinformasjoner.
    6. Klikk på betale nå for å oppgradere.
  • Hvis du mislykkes med å logge inn på kontoen din mer enn 5 ganger over en 30-minutters periode, vil du bli låst ute i 10 minutter. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du alltid be om en tilbakestilling, men husk at dette bør gjøres etter at de 10 minuttene er opp.

Var denne artikkelen nyttig?

0 av 0 syntes dette var nyttig