Opprett Workspaces

Om Workspaces

Workspaces lar deg samarbeide med teamet ditt. Opprett et workspace og inviter teamet ditt eller bli med i et workspace og begynn å inkludere de undersøkelsene og rapportene du ønsker å samarbeide om. Undersøkelser og rapporter som er inkludert i et workspace der du er medlem, er tilgjengelige for deg i ditt bibliotek for undersøkelser og rapporter.

Opprette Workspaces

Opprett et workspace for å samarbeide med hele teamet ditt. Alt du trenger å gjøre er:

  1. Klikk på ikonet for workspace-område () på hjemmesiden, og velg ny i sidemenyen.
  2. Navngi workspace-et ditt og klikk opprett.

Når du har opprettet et workspace, er du administratoren av workspace-et og kan nå invitere folk til å bli med.

Du kan bruke workspaces som mapper ved å filtrere gjennom workspaces i ditt bibliotek for undersøkelser.

Slette Workspaces

Bare administratoren av workspaces kan slette workspace-et. Alt du trenger å gjøre er:

  1. Klikk på ikonet for workspace-område () på hjemmesiden, og velg bibliotek i sidemenyen.
  2. Velg workspace-et du vil slette.
  3. Klikk på handlingsmenyen og velg slett.
  4. Ditt workspace vil bli umiddelbart slettet.

Hvis du sletter et workspace, vil det fjerne tilgangen til alle delte undersøkelser og rapporter innenfor det. Selv om du kan opprette workspace-et på nytt, må medlemmer, undersøkelser og rapporter legges til manuelt igjen. Slettede workspaces, sammen med deres innhold, kan gjenopprettes innen 10 dager etter sletting. For gjenoppretting av workspace, som er gjenstand for et gebyr, vennligst kontakt kundestøtte for hjelp.

Var denne artikkelen nyttig?

5 av 8 syntes dette var nyttig