Opret Organisationer

Med organisationer kan du centralisere alle erhvervsrelaterede undersøgelser, data og rapporter og beskytte dem mod medarbejderomsætning. Desuden kan du integrere med Azure Active Directory og aktivere single sign-on for alle dine medlemmer. Endelig kan du gemme medlemsinformation i organisationen, hvilket gør det let at udføre medarbejderundersøgelser, herunder pulsundersøgelser. Tilføj medlemmer og saml og analyser sikkert indsigter med hele din organisation.