Workspace medlemmer

Om Workspace medlemmer

Workspaces giver dig mulighed for at samarbejde med dit team. Workspace administratorer kan invitere folk til workspace, så alle kan arbejde sammen.

Der er to roller for workspace medlemmer:

  • Collaborator workspace rolle kan inkludere og ekskludere deres egne undersøgelser og rapporter, såvel som redigere det tilgængelige indhold i workspace.
  • Administratorer har alle rettigheder og privilegier tilgængelige for collaboratorer. De kan også administrere workspace indhold og dets medlemmer.

Tilføj Workspace Medlemmer

For at invitere folk til at deltage i et workspace, skal du være administrator.

  1. Naviger til dit workspace.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Klik på invitationsikonet ().
  4. Vælg den workspace rolle, du ønsker at give det nye medlem(er), og klik næste.
  5. Du har nu to forskellige muligheder afhængigt af, om du arbejder i en organisation eller personlig konto:
    • Hvis du arbejder i en organisation, vælg de organisationsmedlemmer, du ønsker at tilføje til dit workspace. Til sidst klikker du tilføj.
    • Hvis du arbejder på din personlige konto, skal du indtaste e-mailadressen(e) på de personer, du ønsker at tilføje til dit workspace. Når dette er gjort, klik næste og send nu.

Tilslutning til workspace

Personer kan kun tilslutte sig workspaces, hvis de er inviteret af en administrator. Tilslutning til et workspace afhænger af, om du arbejder på din personlige konto eller en organisation.

Hvis du arbejder i en organisation, vil du automatisk blive tilføjet efter at være blevet tilføjet. Hvis du dog arbejder på din personlige konto, vil du modtage en in-app-besked med en invitation til at tilslutte workspace, som du aktivt skal acceptere.

Efter at være tilsluttet vil brugeren se workspace i deres workspace bibliotek, og alt indholdet vil også være synligt i undersøgelses- og rapportbibliotekerne.

Fjern Workspace Medlemmer

Kun administratorer kan fjerne medlemmer, og når de først er fjernet, vil deres indhold ikke længere være tilgængeligt i workspacet.

For at fjerne et workspace medlem skal du blot:

  1. Navigere til dit workspace.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Vælg det eller de medlem(mer), du ønsker at fjerne.
  4. Klik på handlinger menuen og vælg fjerne.
  5. En dialogboks vil dukke op. Klik fjerne, og medlemmerne vil blive fjernet med det samme.

Forlade Workspaces

For at forlade et workspace skal du blot:

  1. Naviger til det workspace du ønsker at forlade.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Klik på forlad knappen, og en dialogboks vil dukke op.
  4. Hvis du er sikker, klik forlad.
  5. Du og dine undersøgelser/rapporter vil straks blive fjernet fra workspace'et.

Når du forlader, udelukker du alle dine undersøgelser/rapporter, og workspace medlemmer vil ikke længere have adgang til dem.

Sikkerhedsretningslinjer for Workspaces

Workspace-administratorer kan administrere alt vedrørende et workspace, derfor anbefaler vi, at du følger disse retningslinjer for at holde dit workspace mere sikkert:

  1. Har mindst 2 administratorer. I tilfælde af konto-spærring kan du altid have 1 administrator at falde tilbage på. Lær mere om workspace medlemmer og roller.
  2. Kræv to-faktor autentifikation (2FA) for administratorer. Det er faktisk en god idé at kræve 2FA for alle dine brugere, men administratorer bør absolut være påkrævet at bruge 2FA for at logge ind. 2FA får brugere til at indtaste en anden identifikationsmetode for at verificere, at de er dem, de siger de er, hvilket betyder, at hvis en administrator konto bliver kompromitteret, er adgangskoden ubrugelig uden den anden identifikationsform.

Var denne artikel en hjælp?

0 ud af 0 fandt dette nyttigt