Organisationsmedlemmer

Om Organisationsmedlemmer

Du kan invitere hele din organisation eller virksomhed til at deltage i Enalyzer, så I sammen kan skabe undersøgelser og rapporter, og holde alle jeres data under ét online tag. Alt hvad medlemmer skaber, vil altid forblive i organisationen og kan ikke overføres ud. Derfor, når et medlem forlader organisationen, forlader de også det arbejde, de har udført i organisationen.

Organisationsadministratorer kan invitere folk til at blive medlemmer af organisationen ved at tilføje dem enkeltvis eller importere deres informationer i masse. Alternativt kan du integrere med Azure Active Directory og tilbyde medlemmerne Single Sign-On.

Medlemmernes navne bestemmes af den administrator, der tilføjer dem til organisationen, hvilket betyder, at der i sjældne tilfælde kan være en forskel mellem konto- og organisationsmedlemsnavnet. Uanset dette kan administratorerne altid se de medlemmers tilknyttede konti under medlemsprofilerne.

Roller for organisationsmedlemmer

Der er tre roller for medlemmer af en organisation: administrator, collaborator og læser.

Læsere har:

Rapporter kan kun læses af brugere med et betalt abonnement. Gratisbrugere vil se simulerede data i stedet.

Collaborators kan:

• Oprette deres egne undersøgelser, rapporter og workspaces.
  • Samarbejde med andre organisationsmedlemmer via workspaces
  • Dele online rapporter med andre medlemmer af organisationen

Administratorer kan gøre alt det, som collaborators kan, plus:

• Ændre organisationens navn og design
  • Invitere/fjerne medlemmer af organisationen
  • Tilpasse medlemsprofiler og oprette teams
  • Ændre medlemsroller
  • Tilkoble en kontrakt til organisationen
  • Fordel de tilgængelige planer i kontrakten

Tilføj medlemmer én ad gangen

Organisationsadministratorer kan invitere folk til at blive en del af deres organisation som administratorer, samarbejdspartnere eller læsere. Når du tilføjer medlemmer én ad gangen, kan du vælge at sende invitationerne med det samme eller på et senere tidspunkt.

SEND NU

Denne mulighed vil straks sende en email-invitation til det medlem, du tilføjer til organisationen. For at sende invitationer straks, skal du:

1. Gå til hjemmesiden og klik på din organisation.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Klik på tilføj organisationsmedlem (TealPlusIcon.png) ikonet.
  4. Vælg medlemsrollen og tilføj deres information.

Fornavn, efternavn og email felterne er obligatoriske.

5. Under medlemsinvitation, vælg send nu. Vælg send senere for at sende invitationerne til medlemmerne på et senere tidspunkt.
  6. Når du er klar, så klik next.
  7. Et pop-op vindue vil bekræfte, at en invitation er blevet sendt.

SEND SENERE

Denne mulighed gør det muligt for dig at tilpasse din e-mail invitation og sende den senere til de medlemmer, du tilføjer til organisationen. For at sende invitationer senere skal du først tilføje medlemmerne og invitere dem senere.

For at tilføje et medlem uden at invitere dem:

1. Gå til hjemmesiden og klik på din organisation.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Klik på tilføj organisationsmedlem (TealPlusIcon.png) ikonet.
  4. Vælg medlemsrollen og tilføj deres information.

Felterne til fornavn, efternavn og e-mail er obligatoriske.

5. Under medlemsinvitation, vælg send senere.
  6. Når du er klar, og klik på næste.
  7. Medlemmet vil blive føjet til medlemslisten.

Når du er klar til at sende invitationerne, skal du:

1. Gå til hjemmesiden og klik på din organisation.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Klik på handlinger menuen og vælg invitere.
  4. Vælg de medlemmer, du vil invitere, og klik på inviter-knappen.
  5. Indsæt afsenderens navn og e-mail og klik på næste.
  6. Rediger indholdet af invitationen og klik på næste.
  7. Rediger designet af invitationen og klik på næste.
  8. Klik på send nu for at invitere medlemmerne.

Importér Medlemmer

OPRET DIN CSV-FIL

Du kan spare tid ved at importere dine medlemmer i stedet for at tilføje dem en ad gangen. For at importere medlemmer skal du oprette en CSV-fil med dine medlemmers information. CSV-filen skal indeholde følgende overskrifter:

• firstname - henviser til medlemmets fornavn.
  • lastname - henviser til medlemmets efternavn.
  • email - henviser til medlemmets e-mail.

Du kan også vælge at tilføje følgende overskrifter:

• personalid - henviser til medlemmets personlige ID. Hvis du ikke inkluderer dette i din CSV-fil, vil Enalyzer bruge deres e-mail som personligt ID.
  • comment - henviser til eventuelle kommentarer du måtte have til et medlem f.eks. salgschef, administrerende direktør osv. Kommentarer kan bruges til at mærke og filtrere medlemmer.
  • teamid - tilføj medlemmet til et team ved at indsætte teamets ID.
  • Du kan også tilføje eventuelle variabler, du har tilføjet til medlemsprofilerne.

CSV-filen skal være kodet i UTF-8. Du kan ikke importere mere end 10.000 medlemmer ad gangen.

UPLOAD CSV-FIL MED MEDLEMSINFORMATIONER

Når din CSV-fil er klar til brug, er det tid til at importere dine medlemmer, alt hvad du skal gøre er:

1. Gå til startsiden og klik på din organisation.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Klik på options menuen og vælg importer medlemmer.
  4. Upload eller træk og slip CSV-filen med medlemsinformationerne.
  5. Kortlæg felterne ved at forbinde CSV-felterne til venstre med medlemsvariablerne til højre. Hvis der er en variabel, du ikke ønsker at importere, så vælg spring over optionen.
  6. Når du er klar, klik på næste.
  7. Gennemgå medlemsinformationen og klik på tilføj.

INVITER IMPORTEREDE MEDLEMMER

Medlemmer vil blive importeret som rapport læsere. Du kan ændre medlemsrollen efter importen.

At importere medlemmer sender ikke invitationer ud til din organisation. For at invitere importerede medlemmer skal du:

1. Gå til hjemmesiden og klik på din organisation.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Klik på handlinger-menuen og vælg inviter.
  4. Vælg de medlemmer, du ønsker at invitere, og klik på inviter-knappen.
  5. Indsæt afsenderens navn og e-mail og klik på næste.
  6. Rediger indholdet af invitationen og klik på næste.
  7. Rediger designet af invitationen og klik på næste.
  8. Klik på send nu for at invitere medlemmerne.

Fjern Medlemmer Fra Din Organisation

Organisationer hjælper dig med at sikre dine data mod medarbejderomsætning. Med andre ord, når nogen forlader virksomheden, kan du fjerne dem fra din Enalyzer-organisation. Alt deres indhold forbliver i din organisation og kan ikke overføres ud af den.

Når et medlem fjernes fra organisationen, vil alt det arbejde de har skabt i organisationen forblive der. Hvis et medlem skal fjernes fra en organisation og en anden skal overtage deres undersøgelser og rapporter, anbefaler vi følgende, før du fjerner medlemmet:

1. Organisationens admin inviterer den nye person til organisationen.
  2. Organisationens admin eller det nye medlem opretter et workspace og tilføjer medlemmet, der skal fjernes.
  3. Medlemmet, der skal fjernes, bør tilføje deres undersøgelser og rapporter til det nye workspace.
  4. Hvis du har en kontrakt med Enalyzer og den er forbundet med din organisation, fjern kontraktplanen fra medlemmet.

Nu kan du fjerne medlemmerne fra organisationen, og det nye medlem ville have adgang til undersøgelser og rapporter. For at fjerne et medlem fra en organisation skal en organisationsadmin gøre følgende:

1. Gå til startsiden, klik på tilbagepilen øverst til venstre på siden, og vælg din organisation. Hvis du allerede er i organisationen, klik på dit navn øverst til højre på siden og vælg organisation.
  2. Vælg medlemmer i sidemenuen.
  3. Vælg det eller de medlemmer, du vil fjerne.
  4. Klik på handlings menuen og vælg fjern.
  5. En dialogboks dukker op og spørger, om du er sikker, hvis du er, klik på fjern.
  6. Medlemmet eller medlemmerne vil blive fjernet automatisk.

Hvis et medlem fjernes uden at dele deres undersøgelser/rapporter via et workspace med andre medlemmer af organisationen, vil de ikke være synlige for nogen i organisationen. For at få adgang til dem eller slette dem, skal organisationsadmin kontakte vores Customer Success Team.

Hvis du har en kontrakt med Enalyzer og den er forbundet med din organisation, fjerner det ikke medlemmet fra kontrakten at fjerne dem fra organisationen.

Forlad en organisation

Når du forlader en organisation, vil alt det arbejde, du har skabt i organisationen, forblive der. Hvis du skal forlade en organisation, og en anden person skal overtage dine undersøgelser og rapporter, anbefaler vi følgende før du forlader organisationen:

1. Organisationens admin inviterer den nye person til organisationen.
  2. Organisationens admin eller det nye medlem opretter et workspace og tilføjer medlemmet, der skal fjernes.
  3. Tilføjer deres undersøgelser og rapporter til det nye workspace.
  4. Hvis organisationen er forbundet til en kontrakt, skal organisationens admin fjerne den kontraktplan, der er blevet tildelt dig.

Nu kan du forlade organisationen, og det nye medlem vil have adgang til undersøgelserne og rapporterne. For at forlade en organisation skal du:

1. Gå til forsiden, klik på organisationens område, og klik på profil.
  2. Under din organisationsprofiloplysninger, klik på forlad denne organisation.
  3. En dialogboks vil dukke op og spørge dig, om du er sikker, hvis du er, klik på forlad.
  4. Du vil automatisk blive fjernet.

Når du forlader en organisation, efterlader du alt det indhold, du har skabt. Hvis du nogensinde bliver inviteret tilbage, vil du genvinde adgangen til det indhold, du efterlod i organisationen.

Hvis et medlem forlader uden at dele deres undersøgelser/rapporter via et workspace med andre medlemmer af organisationen, vil de ikke være synlige for nogen i organisationen. For at få adgang til eller slette dem skal organisationens admin kontakte vores Customer Success Team.

Hvis du har en kontrakt med Enalyzer, og den er forbundet til din organisation, vil fjernelsen af et medlem fra organisationen ikke fjerne dem fra kontrakten.