Email-tjenesteudbyder

Om E-mail Serviceudbydere

En E-mail Serviceudbyder (ESP) er en serviceorganisation, der tilbyder transaktions- og/eller marketing e-mail services. De fleste ESP'er inkluderer funktioner, der giver kunderne mulighed for at:

• Uploade og vedligeholde abonnentlister
  • Planlægge og sende marketingkampagner
  • Håndtere transaktionelle e-mails
  • Forbedre e-mail leveringssikkerhed
  • Overvåge statistik for dine e-mail kampagner

En ESP kan tilbyde e-mail services via et brugergrænseflade (UI), eller kan også være en SMTP-udbyder.

Med Enalyzer kan du bruge to standard ESP'er: SendGrid (med base i USA) og Mailjet (med base i EU). Hvis ingen af disse tiltaler dig eller opfylder dine behov, kan du tilføje en tilpasset udbyder. For mere information om hosting af ESP'erne, besøg venligst Enalyzers databehandleraftale Appendiks 5.

Til sidst kan du ændre ESP for personlige konti og hele organisationer.

ESP for Personlige Konti

For at specificere den standard ESP til din personlige konto, skal du:

1. Klikke på dit navn i øverste højre hjørne af skærmen og vælge konto.
  2. Klik på emailstatus i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet (BurgerMenu.png) for at åbne den først.
  3. Under emailindstillinger, vil du se din nuværende udbyder. Klik på den for at ændre den.
  4. Vælg mellem SendGrid, Mailjet og brugerdefineret emailudbyder.

Alle dine emails vil nu blive sendt ved hjælp af den angivne udbyder.

ESP for Organisationer

For at angive standard ESP for din organisation, skal du være organisationens admin. Når du har aktiveret indstillingen, vil alle medlemmers personlige kontoindstillinger blive tilsidesat.

For at angive standard ESP for din organisation, skal du:

1. Klikke på dit navn øverst til højre på skærmen og vælge organisation.
  2. I sidemenuen, vælg indstillinger.
  3. Klik på vælg e-mailudbyder.
  4. Vælg mellem SendGrid, Mailjet og brugerdefineret e-mailudbyder.
  5. Til sidst, aktiver e-mailudbyder for organisationen indstillingen.

Alle dine e-mails vil nu blive sendt ved hjælp af den angivne udbyder.

Brugerdefineret e-mailudbyder

Med Enalyzer kan du bruge din egen e-mailudbyder til at håndtere alle Enalyzer e-mails. Du kan angive en brugerdefineret e-mailudbyder for din personlige konto og organisation. For at sætte dette op, skal du blot angive den SMTP-vært, du vil bruge til at sende e-mails.

SMTP flytter din e-mail på og over netværk, så din kommunikation ender på den rigtige computer og i den rigtige e-mailindbakke. Dette foregår alt sammen bag kulisserne, og vi behøver ikke at forstå eller betjene SMTP.

Uanset om du ønsker at bruge en brugerdefineret e-mailudbyder til din organisation/personlige konto, når du opsætter den, skal du:

1. Vælg brugerdefineret e-mailudbyder
  2. Angiv følgende information:
    • Server-URL
    • Serverport
    • Den "Fra" adresse, du vil bruge
    • Brugernavn & Adgangskode
  3. Klik på test forbindelse knappen
  4. Du vil modtage en test e-mail, hvis testen var succesfuld.

Outlook, Gmail og lignende udbydere understøtter ikke "masse" e-mail udsendelser og er derfor ikke understøttet. Kun servere med SMTP-adgang kan anvendes.

Når du bruger en brugerdefineret e-mailudbyder, vil Enalyzer ikke logge bounced e-mails til respondenter.

Liste over e-mails

De e-mails, der er sendt ved hjælp af den angivne ESP, er:

• E-mail invitationer: manuelle & automatiseringer
  • E-mail påmindelser: manuelle & planlagte
  • Kvitteringer for svar
  • Invitationer til organisationer
  • Invitationer til workspaces
  • Notifikationer for kategorier
  • Systemnotifikationer

Whitelisting af ESP'er

Hvis ingen af disse appellerer til dig eller opfylder dine behov, kan du tilføje en brugerdefineret udbyder. For mere information om hosting af ESP'erne, besøg venligst Enalyzers Databehandleraftale Bilag 5.

Hvis du bruger en af vores to standard e-mailtjenesteudbydere (ESP): SendGrid (baseret i USA) og Mailjet (baseret i EU), kan din IT-afdeling whitelist dem for at sikre leveringen af invitationer og påmindelsesemails sendt fra Enalyzer til din organisation.

Whitelist vores e-mail-domæner:

• mail.enalyzer.com
  • essmail.enalyzer.com

Som en sekundær mulighed kan du whitelist hostnavnet sendgrid.net (hvis du bruger SendGrid) eller mailjet.com (hvis du bruger Mailjet). Der er ikke behov for at whitelist specifikke IP-intervaller, da disse kan ændre sig.

Hvis du har valgt en brugerdefineret e-mailudbyder, bør du whitelist denne i stedet for vores.