Enalyzer Kontrakter

Om Enalyzer-kontrakter

Vi tilbyder et Professional årligt og månedligt abonnement. Du kan indtaste dine kreditkortoplysninger, og dit abonnement vil blive fornyet automatisk i henhold til den valgte periode. Hvis du af en eller anden grund gerne vil lave en brugerdefineret kontrakt med os, er det også muligt. Kontrakter har en minimumslængde på 1 år.

Opret en Kontrakt

For at opsætte en kontrakt med os, skal du blot:

1. Kontakt os og lad os snakke om den kontrakt, du er interesseret i.
  2. Efter kontrakten er underskrevet, opret en gratis konto og del dit brugernavn med os. Hvis du allerede har en gratis konto, skal du bare dele dit brugernavn med os.
  3. Derefter vil du:
    • Automatisk blive opgraderet til en Professionel plan.
    • Være kontraktadministratoren, hvilket tillader dig at fordele eventuelle planer, som din kontrakt inkluderer, blandt dine kollegaer.

Tilføj Kontraktmedlemmer

Vi anbefaler, at du tilslutter din kontrakt til din organisation og tilføjer kontraktmedlemmer via organisationen.

Fjern Kontraktmedlemmer

1. Gå til dine kontoindstillinger ved at klikke på dit navn øverst på siden og vælg konto.
  2. Klik på kontrakt i sidemenuen.
  3. Klik på handlingsmenuen, vælg de medlemmer du ønsker at fjerne, og klik på fjern.

Hvis din kontrakt er tilknyttet en organisation, fjerner det ikke medlemmet fra din organisation og omvendt, når du fjerner et medlem fra kontrakten.

Organisationsadministratorer kan ikke fjernes. Hvis du har brug for at fjerne en administrator kontakt os.

Administrer Planer Fra Kontrakten

Kontraktadministratorer kan ændre medlemsplaner. Men hvis du gerne vil gøre en anden bruger eller flere brugere til kontraktadministratorer, skal du kontakte os.

1. Gå til dine kontoindstillinger ved at klikke på dit navn øverst på siden og vælg konto.
  2. Klik på kontrakt i sidemenuen.
  3. Klik på medlemmet, hvis plan du gerne vil ændre.
  4. Klik på rullemenuen og ændre planen.

Hvis din virksomhed har en kontrakt med Enalyzer, kan du tilkoble den til din organisation. Dette gør det muligt for dig at fordele kontraktplaner automatisk eller manuelt blandt dine organisationsmedlemmer. Med andre ord vil du være i stand til at synkronisere dine kontraktplaner med dine organisationsmedlemmer.

Planoversigt

Enalyzer-kontrakter inkluderer to typer af abonnementer: Professional og Reader+.

• Professional-abonnementet giver adgang til hele Enalyzers funktionsæt.
  • Reader+-abonnementet giver brugerne mulighed for at læse alle rapporter i og uden for din organisation. Læsning af rapporter er begrænset til betalte abonnementer. Reader+-abonnementer er eksklusive for kontraktbrugere og kan købes til en lavere pris for at sikre, at alle, der har brug for at få adgang til rapporter, kan få adgang til rapporter.