Webinarer

Om vores webinarer

Vi har sammensat en liste over webinarer for at hjælpe dig med at komme i gang med Enalyzer og give dig et nærmere kig på de mange funktioner, der er tilgængelige for dine undersøgelser og rapporter.

Opret & Design Undersøgelser

Lær hvordan man opretter og designer undersøgelser samt få et overblik over dine resultater.

Varighed: 30 minutter | Sprog: Engelsk

Registrer dig nu

Indsaml Undersøgelsesdata

Webinaret gennemgår forskellige metoder til indsamling af data i Enalyzer, med fokus på e-mail invitationer – fra CSV-filer til import af besvarelser, samt planlægning af undersøgelser og e-mail invitationer.

Varighed: 30 minutter | Sprog: Engelsk

Tilmeld dig nu

Grundlæggende om Rapporter

Du lærer de grundlæggende diagramtyper, filtreringsmuligheder og andre tricks til at kickstarte din rejse med online rapportering.

Varighed: 30 minutter | Sprog: Engelsk

Tilmeld dig nu

Avancerede Rapporteringsteknikker

Lær hvordan man opsætter rapporter som en ekspert. Vi gennemgår avancerede diagramtyper, f.eks. tidsserie grafer. Definer variabler, opsæt data serier, samt del rapportversioner for begrænset adgang til dine rapporter.

Varighed: 30 minutter | Sprog: Engelsk

Tilmeld dig nu

Kommende Begivenheder

On-Demand Webinarer

Vi har et sæt af on-demand webinarer, som du kan se når som helst og hvor som helst på dansk og svensk.

ON-DEMAND WEBINARS: DANSK

ON-DEMAND WEBINARS: SVENSK