Kontoindstillinger

Om din konto

Konto området giver dig mulighed for at udføre grundlæggende opgaver såsom at skifte dit password eller tilføje to-faktor autentifikation.

For at få adgang til din konto, klik på dit navn i øvre højre hjørne af din konto og vælg konto fra rullemenuen.

Skift e-mail og adgangskode

Under dine brugeroplysninger kan du ændre din e-mail og adgangskode.

For at ændre din e-mail:

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra dropdown-menuen.
  2. Under brugeroplysninger, rediger e-mailadressen.
  3. Ændringerne vil blive gemt med det samme.

For at ændre din adgangskode:

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra dropdown-menuen.
  2. Under brugeroplysninger, klik på skift adgangskode.
  3. Indtast den nuværende adgangskode og fortsæt med at indtaste og gentage din nye adgangskode.
  4. Ændringerne vil blive gemt med det samme.

Din adgangskode skal opfylde følgende krav:

  • Den mindste adgangskodelængde er 8 tegn
  • Der er ingen kompleksitetskrav, og adgangskoder udløber ikke
  • Efter 5 mislykkede forsøg inden for 30 minutter, vil din konto blive låst i 10 minutter, og Captcha sikkerhed vil blive håndhævet. Vi har Captcha sikkerhed på alle kritiske endepunkter. Captcha bliver håndhævet, når du logger ind efter 5 ugyldige forsøg fra den samme IP inden for 30 minutter.
  • Sessioner udløber ikke, hvilket betyder, at vi ikke logger dig ud automatisk, du skal gøre dette selv.

Vi anbefaler en adgangskode, der indeholder mere end 8 tegn og har tal, store og små bogstaver samt specialtegn. Jo længere adgangskoden er, desto bedre. Undgå at bruge navne, fødselsdage, almindelige datoer og indlysende ord eller fraser, der beskriver hjemmesiden, adgangskoden er for.

Ændr Konto Sprog

Dit konto sprog definerer platformens sprog og standardsproget for de undersøgelser du opretter. Enalyzer understøtter Engelsk, Dansk, Hollandsk, Fransk, Tysk, Norsk, Svensk, Spansk og Latinamerikansk Spansk.

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra dropdown-menuen.
  2. Under kontoindstillinger, åbn sprog-dropdown-menuen og ændr til det sprog du ønsker.
  3. Dine ændringer vil blive gemt med det samme.

Tilføj et profilbillede

Dit profilbillede vil blive vist for dine holdkamerater i organisationer og workspaces.

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra dropdown-menuen.
  2. Klik på cirklen med skyggen for det midlertidige profilbillede og find profilbilledet på din computer for at uploade det.
  3. Dine ændringer vil blive gemt med det samme.

Giver Enalyzer Support adgang til din konto

Vi er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det, men vi kan ikke få adgang til din konto, medmindre du vælger at give os adgang. Før du giver os adgang, skal du kontakte Customer Success med din forespørgsel, og du vil modtage et sagsnummer, som du skal indtaste i systemet.

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra dropdown-menuen.
  2. Under kontoindstillinger, klik på giv Enalyzer Support adgang til din konto.
  3. Indtast supportbillet ID'et, du har modtaget fra vores supportteam.
  4. Klik på giv adgang.
  5. Et pop-op vindue vil bede om din adgangskode for at bekræfte, at du ønsker at give Enalyzer adgang.
  6. Support vil modtage et link, der giver dem adgang til din konto i 12 timer.

Nu kan vi få adgang til din konto og give dig bedre assistance.

Adgangen til din konto er kun for Enalyzers Customer Success Team. Absolut ingen andre vil kunne få adgang til din konto undtagen dig og CST repræsentanten.

Administrer LInkede Konti

Ved at linke dine sociale medier til din Enalyzer-konto, kan det blive lettere for dig at logge ind, men du kan altid afbryde forbindelsen til disse konti. Dette kan være nyttigt, hvis du nogensinde mister din telefon.

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra rullemenuen.
  2. Vælg konto.
  3. Under linkede konti, afbryd linket til de sociale mediekonto(er), du ønsker.
  4. Dine ændringer gemmes automatisk.

Hvis du nogensinde er usikker på, hvor din Enalyzer-konto er logget ind? Du kan logge ud overalt med et klik på en knap.

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra rullemenuen.
  2. Vælg konto.
  3. Rul ned i bunden af dine kontoinstillinger og klik på log ud overalt.
  4. Du er nu logget ud fra alle enheder.

For at øge din sikkerhed anbefaler vi, at du afbryder forbindelsen til dine sociale mediekonti, før du logger ud overalt.

Kontolog

Din kontolog hjælper dig med at holde dig opdateret og have et overblik over de aktiviteter, der finder sted på din konto.

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra dropdown-menuen.
  2. Vælg log i side menuen (hvis side menuen ikke er åben, klik på menuikonet (BurgerMenu.png) for at åbne den først).
  3. Hvis du leder efter specifikke datoer, vælg dine fra og til datoer og klik på opdater.

Slet konto

  1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra dropdown-menuen.
  2. Rul ned til bunden og klik på overvejer du at forlade Enalyzer?
  3. En skærm vil dukke op og spørge, om du er sikker. Hvis du stadig ønsker at slette, klik på slet min konto.
  4. En ny skærm vil nu dukke op og bekræfte sletningen af din konto.

At slette din konto er en permanent fjernelse af alle dine data. Slettede konti kan gendannes indenfor 10 dage efter sletningen, hvorefter sletningen er uigenkaldelig. For gendannelse af konto, som er underlagt et gebyr, bedes du kontakte kundesupport for hjælp.

Ofte Stillede Spørgsmål

  • Med Enalyzer kan du opgradere og nedgradere dit abonnement, når du vil!

    1. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af din konto og vælg konto fra dropdown-menuen.
    2. Klik på opgrader nu og vælg det abonnement, du ønsker at opgradere til. Se vores abonnementer og hvad de inkluderer.
    3. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af kuponkode, hvis du har en, og indtast dine personlige oplysninger. Her kan du også se faktureringsoplysningerne.
    4. Klik næste.
    5. Indtast dine kreditkortoplysninger og accepter betalingsbetingelserne. Hvis du blot ændrer dit nuværende abonnement, behøver du ikke at indtaste nye betalingsoplysninger.
    6. Klik betale nu for at opgradere.
  • Hvis du forgæves forsøger at logge ind på din konto mere end 5 gange over en 30-minutters periode, vil du blive låst ude i 10 minutter. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du altid anmode om en nulstilling, husk dog på, at dette bør gøres efter de 10 minutter er gået.

Var denne artikel en hjælp?

0 ud af 0 fandt dette nyttigt