Opret Workspaces

Om Workspaces

Workspaces giver dig mulighed for at samarbejde med dit hold. Opret et workspace og inviter dit hold, eller tilslut et workspace og begynd at inkludere de undersøgelser og rapporter, du ønsker at samarbejde om. Undersøgelser og rapporter, der er inkluderet i et workspace, hvor du er medlem, er tilgængelige for dig i dine biblioteker over undersøgelser og rapporter.

Opret Workspaces

Opret et workspace for at samarbejde med hele dit team. Alt hvad du skal gøre er:

  1. Klik på ikonet for workspace området () på hjemmesiden og vælg ny i sidelinken.
  2. Navngiv dit workspace og klik på opret.

Når du har oprettet et workspace, er du administratoren af det workspace og kan nu invitere folk til at deltage.

Du kan bruge workspaces som mapper ved at filtrere gennem workspaces i dit bibliotek af undersøgelser.

Slet Workspaces

Kun workspaces administratoren kan slette workspace. Alt hvad du skal gøre er:

  1. Klik på workspace område ikonet () på hjemmesiden, og vælg bibliotek i side menuen.
  2. Vælg workspace du ønsker at slette.
  3. Klik på handlingsmenuen og vælg slet.
  4. Dit workspace vil blive slettet omgående.

At slette et workspace vil fjerne adgang til alle delte undersøgelser og rapporter inden i det. Selvom du kan genskabe workspace’et, skal medlemmer, undersøgelser og rapporter føjes til igen manuelt. Slettede workspaces, sammen med deres indhold, kan blive gendannet inden for 10 dage efter sletning. For gendannelse af workspace, hvilket er underlagt et gebyr, venligst kontakt kundesupport for assistance.

Var denne artikel en hjælp?

5 ud af 8 fandt dette nyttigt