Ladda ner Rapporter

Om Rapportnedladdningar

Med Enalyzer kan du dela dina rapporter online med rapportläsare, men ibland kan du behöva ladda ner dem istället. Du kan ladda ner färdiga rapporter i PDF och PowerPoint. Du kan också exportera dina resultat till Excel.

För att ladda ner en rapport måste du först generera en nedladdningsfil. Nedladdningsfiler kommer att sparas inom Nedladdning sektionen av rapporten och kan ses av de som har tillgång till rapporten.

Om du önskar ladda ner en fil direkt till din enhet, klicka på filen du vill åt och filen kommer omedelbart att laddas ner till din dator.

Du har även möjligheten att ladda ner flera filer samtidigt med Bulk nedladdning.

Designalternativ för nedladdningar

Du kan definiera vissa designinställningar för dina PDF- och PowerPoint-nedladdningar, såsom bakgrundsfärg och lägga till en logotyp. Allt du behöver göra är:

1. Gå till din rapport och välj design i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menyikonen () för att öppna den först.
  2. Under inställningar för nedladdning har du följande alternativ:
    • Anpassa bakgrundsfärg: Definiera bakgrundsfärgen för dina framsidor och avdelare. Denna inställning är aktiverad som standard med en grå färg (HEX #C0CED3). Ändra färgen så att den matchar din varumärkesprofil.
    • Enkel Enalyzer-branding: Denna inställning lägger till Enalyzer-branding i dina rapporter. Denna inställning är aktiverad som standard, inaktivera den för att ta bort Enalyzer-brandingen.
    • Ladda upp bild: Ladda upp din logotyp för att visa på din rapports framsida.
  3. Dina ändringar sparas automatiskt och kommer att tillämpas på alla dina framtida PDF- och PowerPoint-nedladdningar.

PDF-rapporter

För att ladda ner PDF-rapporter, måste du:

1. Gå till din rapport och välj ladda ner i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menyikonen () för att öppna den först.
  2. Klicka på "+" ikonen
  3. Välj PDF som filformat.
  4. Välj en layout. Om du arbetar i en organisation, har du möjlighet att skapa anpassade layouter.
  5. Under valfria sidor kan du välja att inkludera diagram, öppna svar, framsida, och/eller avdelningssidor.

Om du har aktiverat öppna svar men inte ser dem i din PDF-nedladdning, kan de vara en textinmatning i en annan fråga. Läs denna artikel för att ladda ner de öppna svaren.

6. Namnge din rapportfil
  7. Klicka slutligen på ladda ner för att generera rapporten. När din fil har genererats kommer den att visas under "Nedladdningar". Du kan fortsätta arbeta på Enalyzer medan du väntar.
  8. När rapporten är klar kan du klicka på filen och den kommer automatiskt att laddas ner till din enhet.

PDF-rapporter är begränsade till att ladda ner 1000 öppna svar.

PowerPoint Rapporter

För att ladda ner PowerPoint rapporter, måste du:

1. Gå till din rapport och välj ladda ner i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menyikonen () för att öppna den först.
  2. Klicka på "+" ikonen
  3. Välj PowerPoint som filformat.
  4. Under valfria sidor kan du välja att inkludera en framsida och/eller avdelningssidor.
  5. Namnge din rapportfil
  6. Slutligen, klicka ladda ner. När din fil har genererats kommer den att visas under "Nedladdningar". Du kan fortsätta arbeta på Enalyzer medan du väntar.
  7. När rapporten är klar, kan du klicka på filen under "Nedladdningar" och den kommer automatiskt att laddas ner till din enhet.

Excelrapporter

För att ladda ner Excelrapporter, måste du:

1. Gå till din rapport och välj ladda ner i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på menyikonen () för att öppna den först.
  2. Välj Excel som filformat.
  3. Namnge din fil.
  4. Slutligen, klicka på Ladda ner. När din fil har genererats kommer den att visas under "Nedladdningar". Du kan fortsätta att arbeta på Enalyzer medan du väntar.
  5. När rapporten är klar kan du klicka på filen under "Nedladdningar" och den kommer automatiskt att laddas ner till din enhet.

Bulk-nedladdning (zip-fil)

Du har även möjligheten att ladda ner flera filer samtidigt med Bulk-nedladdning.

1. Klicka Åtgärder, sedan klicka Bulk-nedladdning.
  2. Välj de filer du vill inkludera och klicka Bulk-nedladdning.
  3. En ZIP-fil (en digital mapp som kan innehålla flera filer inuti den) genereras nu och visas i din lista över nedladdningar. Dess namn är en tidsstämpel för ditt aktuella datum och tid. Genom att klicka på den laddas ZIP-filen omedelbart ner till din dator.