Text i Undersökningar

Om text i undersökningar

Textelement kan användas som en introduktion till din undersökning och/eller som broar mellan olika avsnitt av din undersökning, där de förklarar vad nästa serie frågor kommer att fokusera på. Kort sagt är de ett sätt att lägga till beskrivande text i din undersökning utan att ställa en fråga.

Lägg till text i dina undersökningar

För att lägga till ett textelement i din undersökning, allt du behöver göra är:

1. Gå till din undersökning.
  2. Klicka på ikonen för att lägga till undersökningselement (), och välj text.
  3. Skriv in rubriken och texten, och ändra typografin (fet, kursiv och understruken).

Använd rullgardinsmenyn för sammanfogade fält för att infoga dina respondenters bakgrundsinformation eller deras svar på föregående frågor.

4. Lägg till länkar i textrutan genom att klicka på länkikonen (LinkIcon.png) och följande kommer att infogas: [detta är en länk|http://www.example.com]. Lägg till din text till vänster om den vertikala stapeln (|) och länken till höger, till exempel: [Enalyzer|http://www.enalyzer.com].

Textelement kan endast innehålla HTTPS-länkar.

5. Länken kommer att vara understruken i din undersökning och du kan se en förhandsgranskning medan du redigerar texten.
  6. När du är nöjd, klicka på lägg till.