Öppet svar frågor

Om Öppet svar frågor

Öppet svar frågor låter dina svarande fylla i sina egna svar i den tillhandahållna textrutan.

Lägg till Öppet svar frågor

För att lägga till en Öppet svar fråga, allt du behöver göra är:

1. Gå till din undersökning, klicka på ikonen för att lägga till undersökningselement () och välj fråga.
  2. Välj öppet svar och klicka nästa.
  3. Skriv in din fråga och ändra typografin (fet, kursiv och understruken).

Använd rullgardinsmenyn för sammanslagna fält för att infoga respondenternas bakgrundsinformation eller deras svar på tidigare frågor.

Längden på frågetexten är begränsad till max. 250 tecken.

4. När du är nöjd med din fråga, klicka nästa.
  5. Nu kan du ställa in frågeinställningarna:
    • Kräv svar: Denna inställning är aktiverad som standard. Inaktivera den om du inte vill att din fråga ska vara obligatorisk.
    • Alternativet "Ingen kommentar": Det gör det möjligt för dig att kräva ett öppet svar samtidigt som det ger respondenterna ett sätt att avstå om de inte har något att utveckla.
  6. När du har slutfört din fråga och anpassat inställningarna, klicka lägg till.

Öppet svar frågor är begränsade till 4.000 tecken.

```html

Öppet svar frågor i nedladdning av svarsdata

Du kan ladda ner dina undersökningssvar från Enalyzer för flera ändamål. Du kan använda filen för analys i annan mjukvara, dela den med ditt team eller importera den till en annan Enalyzer-undersökning.

I nedladdningen av svarsdata finns Öppet svar frågor i en kolumn. Textsvaren visas i varje respondents rad.

```

Öppet svar frågor i Rapporter

Du kan använda Frekvensdiagram för att lägga till Öppet svar frågor i dina rapporter. Öppna Svar kan vara nedladdade till PDF-rapporter.