Enalyzer Kontrakt

Om Enalyzer Avtal

Vi erbjuder en Professionell årsprenumeration och månadsprenumeration. Du kan ange dina kreditkortsuppgifter och din plan kommer att förnyas automatiskt enligt den valda tidsperioden. Om du av någon anledning dock skulle vilja göra ett anpassat avtal med oss, är det också möjligt. Avtal har en minsta bindningstid på 1 år.

Ställ in ett kontrakt

För att upprätta ett kontrakt med oss, allt du behöver göra är:

1. Kontakta oss och låt oss prata om det kontrakt du är intresserad av.
  2. Efter att kontraktet är undertecknat, skapa ett gratis konto och dela ditt användarnamn med oss. Om du redan har ett gratis konto, dela bara ditt användarnamn med oss.
  3. Efter det kommer du att:
    • Automatiskt uppgraderas till ett Professionellt abonnemang.
    • Bli kontraktets administratör, vilket gör att du kan fördela eventuella abonnemang som ditt kontrakt inkluderar bland dina kollegor.

Lägg till avtalsmedlemmar

Vi rekommenderar att du ansluter ditt avtal till din organisation och lägger till avtalsmedlemmar via organisationen.

Ta bort Medlemmar från Avtalet

1. Gå till dina kontoinställningar genom att klicka på ditt namn högst upp på sidan och välja konto.
  2. Klicka på avtal i sidomenyn.
  3. Klicka på åtgärds-menyn, välj de medlemmar du vill ta bort och klicka ta bort.

Om ditt avtal är kopplat till en organisation, tar inte borttagning av en medlem från avtalet bort dem från din organisation och vice versa.

Administratörer för organisationer kan inte tas bort. Om du behöver ta bort en administratör kontakta oss.

Hantera abonnemang från kontraktet

Kontraktsadministratörer kan ändra abonnemang för medlemmar. Om du dock vill göra en annan användare eller flera användare till kontraktsadministratörer, behöver du kontakta oss.

1. Gå till dina kontoinställningar genom att klicka på ditt namn högst upp på sidan och välja konto.
  2. Klicka på kontrakt i sidomenyn.
  3. Klicka på den medlem vars abonnemang du vill ändra.
  4. Klicka på rullgardinsmenyn och ändra abonnemanget.

Om ditt företag har ett kontrakt med Enalyzer kan du koppla det till din organisation. Detta gör det möjligt för dig att automatiskt eller manuellt fördela kontraktsabonnemang bland dina organisationsmedlemmar. Med andra ord, du kommer att kunna synkronisera dina kontraktsabonnemang med dina organisationsmedlemmar.

Temöversikt

Enalyzerkontrakt inkluderar två typer av abonnemang: Professional och Reader+.

• Professionalplanen ger tillgång till hela funktionssättet hos Enalyzer.
  • Reader+-planen ger användare möjlighet att läsa alla Rapportdiagram inom och utanför din organisation. Att läsa rapporter är begränsat till betalda planer. Reader+-planer är exklusiva för kontraktsanvändare och kan köpas till ett lägre pris för att säkerställa att alla som behöver åtkomst till Rapporteringsområde, kan få det.