Webbinarier

Om våra webbinarier

Vi har sammanställt en lista med webbinarier för att hjälpa dig komma igång med Enalyzer och ge dig en närmare titt på de många funktioner som finns tillgängliga för dina undersökningar och rapporter.

Skapa & Designa Undersökningar

Lär dig hur man skapar och designar undersökningar samt få en översikt över dina resultat.

Varaktighet: 30 minuter | Språk: Engelska

Registrera dig nu

Samla in Undersökningsdata

Webbinariet går igenom olika metoder för att samla in data i Enalyzer, med fokus på e-postinbjudningar – från CSV-filer till att importera svarspersoner, och att schemalägga undersökningar och e-postinbjudningar.

Varaktighet: 30 minuter | Språk: Engelska

Registrera nu

ABC för rapporter

Du kommer att lära dig de grundläggande diagramtyperna, filtreringsalternativen och andra knep för att kickstarta din rapporteringsresa online.

Varaktighet: 30 minuter | Språk: Engelska

Registrera dig nu

Avancerade rapporteringstekniker

Lär dig att konfigurera rapporter som en expert. Vi kommer att gå igenom avancerade diagramtyper, t.ex. tidsseriediagram. Definiera variabler, ställ in dataserier, samt dela rapportversioner för begränsad åtkomst till dina rapporter.

Varaktighet: 30 minuter | Språk: Engelska

Registrera dig nu

Kommande Evenemang

Webbinarier på begäran

Vi har en uppsättning webbinarier på begäran som du kan se när som helst och var som helst på danska och svenska.

ON-DEMAND WEBINARER: DANSKA

ON-DEMAND WEBBINARIUM: SVENSKA