Skapa din första Undersökning

Skapa en Undersökning

1. Klicka på ikonen för undersökningsområdet () och klicka ny i sidomenyn.
  2. Du kan välja att börja från grunden eller välja en av våra expertundersökningsmallar.
  3. Namnge din undersökning och välj vilka språkversioner du vill lägga till i din undersökning.
  4. När du är redo klicka skapa.
  5. Nu måste du bygga din undersökning.

Använd en expertundersökningsmall från Enalyzer för att spara tid och få bra resultat. Våra mallar är helt anpassningsbara.

Skapa Din Undersökning

Du kan nu börja bygga din undersökning genom att lägga till de undersökningselement du behöver.

Textelement i en undersökning kan användas för att introducera hela din undersökning och/eller sektioner av din undersökning till respondenterna.

Undersökningselement Beskrivning
Frågor Undersökningsfrågor är den centrala komponenten i en undersökning. Vi har flera typer av frågor för att säkerställa att du samlar in de data du behöver.
Bilder & Videor Media kan förbättra undersökningsupplevelsen för svarande.
Slutsidor Slutsidor fungerar som tack-sidor för att avsluta din undersökning, de omdirigerar; respondenter till en annan webbplats efter att de har skickat in sina svar, tillåter delning på sociala medier och registrerar respondenter som "avslutade", även om de glömmer att klicka på knappen för att avsluta undersökningen.

Undersökningar är begränsade till 500 element.

Personifiera & Strukturera Din Undersökning

Det finns olika funktioner du kan använda för att personifiera och strukturera din undersökning:

• Sidbrytningar kan läggas till eller tas bort för att gruppera undersökningselement i din undersökning.
  • Sammanslagningsfält tillåter dig att slå ihop svar/information från tidigare frågor eller bakgrundsvariabler.
  • Hopp och villkor skickar respondenterna genom olika vägar i undersökningen baserat på deras tidigare svar eller bakgrundsvariabler.

Designa din Undersökning

Enalyzer ger dig full kontroll över designen av din undersökning för att skapa professionellt utseende undersökningar av hög kvalitet. Du kan varumärkesanpassa din undersökning genom att anpassa logotypen, bakgrunden, färgerna och typsnitten.

1. Gå till din undersökning och välj design i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på sidomenyikonen () för att öppna den först.
  2. Här kan du:

Enalyzer-undersökningar har en funktion för automatisk sparning vilket innebär att ditt arbete sparas automatiskt allteftersom du arbetar, även efter att du har delat det med resp mängd.

```html

Testa Din Undersökning

När du är klar med att bygga, personifiera, strukturera och designa din undersökning, vill du testa den för att vara säker på att den ser ut och fungerar precis som du behöver. För att testa din undersökning, behöver du:

1. Gå till din undersökning och välj design i sidomenyn. Om menyn är stängd, klicka på ikonen för sidomenyn () för att öppna den först.
  2. Klicka på testa undersökning i det övre högra hörnet och testa på!