Opprett organisasjoner

Med organisasjoner kan du sentralisere alle forretningsrelaterte undersøkelser, data og rapporter og beskytte dem mot ansattes turnover. Videre kan du integrere med Azure Active Directory og aktivere enkel pålogging for alle medlemmene dine. Til slutt kan du lagre medlemsinformasjon i organisasjonen, noe som gjør det enkelt å gjennomføre medarbeiderundersøkelser, inkludert pulsmålinger. Legg til medlemmer og samle inn og analyser innsikt trygt med hele organisasjonen din.