Last ned Rapporter

Om Rapportnedlastinger

Med Enalyzer kan du dele dine rapporter online med rapportlesere, men noen ganger kan det være du må laste dem ned i stedet. Du kan laste ned klar-til-presentasjon rapporter i PDF og PowerPoint. Du kan også eksportere dine resultater til Excel.

For å laste ned en rapport, må du først generere en nedlastingsfil. Nedlastingsfiler vil bli lagret i Download-seksjonen av rapporten og kan bli sett av de som har tilgang til rapporten.

Hvis du ønsker å laste ned en fil direkte til din enhet, klikker du på filen du ønsker å få tilgang til og filen vil umiddelbart bli lastet ned til din datamaskin.

Du har også muligheten til å laste ned flere filer samtidig med Bulk download.

Designalternativer for nedlastinger

Du kan definere noen designinnstillinger for dine PDF- og PowerPoint-nedlastinger, som bakgrunnsfarge og legge til en logo. Alt du trenger å gjøre er:

1. Gå til rapporten din og velg design i sidemenyen. Hvis menyen er lukket, klikk på menyikonet () for å åpne den først.
  2. Under nedlastingsinnstillinger har du følgende alternativer:
    • Tilpass bakgrunnsfarge: Definer bakgrunnsfargen for dine forside- og dele-sider. Denne innstillingen er aktivert som standard med en gråfarge (HEX #C0CED3). Endre fargen for å passe til merkevaren din.
    • Enkel Enalyzer-merkevarebygging: Denne innstillingen legger til Enalyzer-branding på rapportene dine. Denne innstillingen er aktivert som standard, deaktiver den for å fjerne Enalyzer-brandingen.
    • Last opp bilde: Last opp logoen din for å bli vist på forsiden av rapporten din.
  3. Endringene dine vil bli lagret automatisk og vil bli anvendt på alle dine fremtidige PDF- og PowerPoint-nedlastinger.

PDF Rapporter

For å laste ned PDF rapporter, må du:

1. Gå til din rapport og velg last ned i sidemenyen. Hvis menyen er lukket, klikk på menyikonet () for å åpne den først.
  2. Klikk på "+" ikonet
  3. Velg PDF som filformat.
  4. Velg et oppsett. Hvis du jobber i en organisasjon, kan du opprette egendefinerte oppsett.
  5. Under valgfrie sider, kan du velge å inkludere grafer, åpne svar, forside, og/eller skillersider.

Hvis du har aktivert åpne svar, men ikke ser dem i din PDF nedlasting, kan de være en tekstinnføring i et annet spørsmål. Les denne artikkelen for å laste ned de åpne svarene.

6. Navngi din rapportfil
  7. Til slutt, klikk last ned for å generere rapporten. Når filen din er generert, vil den vises under "Nedlastinger". Du kan fortsette å jobbe på Enalyzer mens du venter.
  8. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen og den vil automatisk lastes ned til enheten din.

PDF-rapporter er begrenset til nedlasting av 1000 åpne svar.

PowerPoint Rapporter

For å laste ned PowerPoint rapporter, må du:

1. Gå til rapporten din og velg last ned i sidemenyen. Hvis menyen er lukket, klikk på menyikonet () for å åpne den først.
  2. Klikk på "+" ikonet
  3. Velg PowerPoint som filformat.
  4. Under valgfrie sider, kan du velge å inkludere en forside og/eller dele sider.
  5. Gi rapportfilen din et navn
  6. Til slutt, klikk last ned. Når filen din er generert, vil den vises under "Nedlastinger". Du kan fortsette å jobbe på Enalyzer mens du venter.
  7. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen under "Nedlastinger" og den vil lastes ned automatisk til enheten din.

Excel Rapporter

For å laste ned Excel rapporter, må du:

1. Gå til rapporten din og velg last ned på sidemenyen. Hvis menyen er lukket, klikk på menysymbolet () for å åpne den først.
  2. Velg Excel som filformat.
  3. Gi filen din et navn.
  4. Til slutt, klikk Last ned. Når filen din har blitt generert, vil den vises under "Nedlastinger". Du kan fortsette å jobbe på Enalyzer mens du venter.
  5. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen under "Nedlastinger" og den vil automatisk lastes ned til enheten din.

Nedlasting i bulk (zip-fil)

Du har også muligheten til å laste ned flere filer på en gang med Nedlasting i bulk.

1. Klikk Handlinger, deretter klikker du på Nedlasting i bulk.
  2. Velg filene du vil inkludere og klikk Nedlasting i bulk.
  3. En ZIP-fil (en digital mappe som kan holde flere filer) genereres nå og vises i listen over nedlastinger. Dens navn er et tidsstempel av din nåværende dato og tid. Å klikke på den vil umiddelbart laste ned ZIP-filen til datamaskinen din.