Last ned Rapporter

Om Rapportnedlastinger

Med Enalyzer kan du dele rapportene dine på nettet med rapportlesere, men av og til må du kanskje laste dem ned i stedet. Du kan laste ned klare-til-presentasjon rapporter i PDF og PowerPoint. Du kan også eksportere resultatene dine til Excel.

For å laste ned en rapport, må du først generere en rapportversjon. Rapportversjoner vil bli lagret innenfor Nedlastinger-seksjonen av rapporten og kan vises av de som har tilgang til rapporten.

Hvis du ønsker å laste ned filen direkte til enheten din, klikk på rapportversjonen du ønsker å få tilgang til og filen vil umiddelbart bli lastet ned til datamaskinen din.

Designalternativer for Nedlastinger

Du kan definere noen designinnstillinger for dine PDF- og PowerPoint-nedlastinger, slik som bakgrunnsfarge og legge til en logo. Alt du trenger å gjøre er:

1. Gå til din rapport og velg design på sidemenyen. Hvis menyen er lukket, klikk på menyikonet () for å åpne den først.
  2. Under nedlastingsinnstillinger har du følgende alternativer:
    • Tilpass bakgrunnsfarge: Definer bakgrunnsfargen for dine forside- og inndelingssider. Denne innstillingen er aktivert som standard med en gråfarge (HEX #C0CED3). Endre fargen slik at den passer til ditt varemerke.
    • Diskré Enalyzer-branding: Denne innstillingen legger til Enalyzer-branding på rapportene dine. Denne innstillingen er aktivert som standard, deaktiver den for å fjerne Enalyzer-brandingen.
    • Last opp bilde: Last opp din logo for å vise den på rapportens forside.
  3. Endringene dine vil bli lagret automatisk og vil bli anvendt på alle dine fremtidige PDF- og PowerPoint-nedlastinger.

PDF Rapporter

For å laste ned PDF-rapporter, må du:

1. Gå til rapporten din og velg last ned på sidemenyen. Hvis menyen er lukket, klikk på menyikonet () for å åpne den først.
  2. Klikk på "+" ikonet
  3. Velg PDF som filformat.
  4. Velg et oppsett. Hvis du jobber i en organisasjon, kan du opprette egendefinerte oppsett.
  5. Under valgfrie sider, kan du velge å inkludere Grafer, åpne svar, forside, og/eller dele sider.

Hvis du har aktivert åpne svar men ikke ser dem i din PDF-nedlasting, kan de være en tekstinnføring i et annet spørsmål. Les denne artikkelen for å laste ned de åpne svarene.

6. Gi navn til din rapportfil
  7. Til slutt, klikk last ned for å generere rapporten. Når filen din har blitt generert, vil den dukke opp under "Nedlastinger". Du kan fortsette å jobbe på Enalyzer mens du venter.
  8. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen og den vil automatisk lastes ned til enheten din.

PDF-rapporter er begrenset til nedlasting av 1000 åpne svar.

PowerPoint Rapporter

For å laste ned PowerPoint rapporter, må du:

1. Gå til rapporten din og velg last ned på sidemenyen. Hvis menyen er lukket, klikk på menyikonet () for å åpne den først.
  2. Klikk på "+" ikonet
  3. Velg PowerPoint som filformat.
  4. Under valgfrie sider kan du velge å inkludere en forside og/eller inndelingssider.
  5. Navngi rapportfilen din
  6. Til slutt klikker du last ned. Når filen din er generert, vil den dukke opp under "Nedlastinger". Du kan fortsette å jobbe på Enalyzer mens du venter.
  7. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen under "Nedlastinger" og den vil automatisk lastes ned til enheten din.

Excel Rapporter

For å laste ned Excel-rapporter, må du:

1. Gå til din rapport og velg last ned i sidemenyen. Hvis menyen er lukket, klikk på menyikonet () for å åpne den først.
  2. Velg Excel som filformat.
  3. Gi filen din et navn.
  4. Til slutt, klikk nedlasting. Når filen din har blitt generert, vil den vises under "Nedlastinger". Du kan fortsette å jobbe på Enalyzer mens du venter.
  5. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen under "Nedlastinger" og den vil automatisk laste ned til enheten din.