Fritekstspørsmål

Om Fritekstspørsmål

Fritekstspørsmål lar respondentene dine fylle ut svarene sine selv i tekstboksen som er tilgjengelig.

Legg til Fritekstspørsmål

For å legge til et fritekstspørsmål, alt du trenger å gjøre er:

1. Gå til undersøkelsen din, klikk på ikonet for å legge til undersøkelseselement () og velg spørsmål.
  2. Velg fritekst og klikk neste.
  3. Skriv inn spørsmålet ditt og endre typografien (fet, kursiv og understreking).

Bruk nedtrekksmenyen for sammenslåing av felt for å sette inn respondentenes bakgrunnsinformasjon eller deres svar på tidligere spørsmål.

Lengden på spørsmålsteksten er begrenset til maks. 250 tegn.

4. Når du er fornøyd med spørsmålet ditt, klikk neste.
  5. Nå kan du sette opp spørsmålsinnstillingene:
    • Krever svar: Denne innstillingen er aktivert som standard. Deaktiver den hvis du ikke vil at spørsmålet ditt skal være obligatorisk.
    • "Ingen kommentar" alternativ: Den gjør det mulig for deg å kreve et fritekst svar samtidig som du gir respondentene en mulighet til å velge bort hvis de ikke har noe å utdype.
  6. Når du har avsluttet spørsmålet ditt og tilpasset innstillingene, klikk legg til.

Fritekstspørsmål er begrenset til 4.000 tegn.

Fritekstspørsmål i Nedlastinger av Svardata

Du kan laste ned svarene dine fra Enalyzer til flere formål. Du kan bruke filen til analyse i annen programvare, dele den med teamet ditt, eller importere den til en annen Enalyzer-undersøkelse.

I nedlastingen av svardata finnes fritekstspørsmålene i én kolonne. Tekstsvarene vises i hver respondents rad.

Fritekstspørsmål i Rapporter

Du kan bruke Frekvensgrafer for å legge til fritekstspørsmål i rapportene dine. Fritekstsvar kan lastes ned til PDF-rapporter.