Enalyzer Kontrakter

Om Enalyzer-kontrakter

Vi tilbyr en Profesjonell årsplan og månedsplan. Du kan legge inn dine kredittkortdetaljer, og din plan vil automatisk bli fornyet i henhold til valgt tidsperiode. Hvis du av en eller annen grunn ønsker å lage en tilpasset kontrakt med oss, er det også mulig. Kontrakter har en minimumsperiode på 1 år.

Opprett en kontrakt

For å opprette en kontrakt med oss, er alt du må gjøre:

1. Kontakt oss og la oss prate om kontrakten du er interessert i.
  2. Etter kontrakten er undertegnet, lag en gratis konto og del ditt brukernavn med oss. Hvis du allerede har en gratis konto, del bare ditt brukernavn med oss.
  3. Etter det vil du:
    • Automatisk bli oppgradert til en Profesjonell plan.
    • Være kontraktadministratoren, som lar deg allokere alle planer som din kontrakt inkluderer blant dine kolleger.

Legge til kontraktsmedlemmer

Vi anbefaler at du kobler din kontrakt til din organisasjon og legger til kontraktsmedlemmer via organisasjonen.

Fjerne kontraktsmedlemmer

1. Gå til dine kontoinnstillinger ved å klikke på ditt navn på toppen av siden og velg konto.
  2. Klikk på kontrakt i sidemenyen.
  3. Klikk på handlingsmenyen, velg medlemmene du ønsker å fjerne, og klikk fjern.

Hvis din kontrakt er koblet til en organisasjon, vil ikke fjerning av et medlem fra kontrakten fjerne dem fra din organisasjon og omvendt.

Organisasjonsadministratorer kan ikke fjernes. Hvis du trenger å fjerne en administrator kontakt oss.

Administrere planer fra kontrakten

Kontraktadministratorer kan endre medlemsplaner. Men, hvis du ønsker å gjøre en annen bruker eller flere brukere til kontraktadministratorer, må du kontakte oss.

1. Gå til dine kontoinnstillinger ved å klikke på ditt navn på toppen av siden og velg konto.
  2. Klikk på kontrakt i sidemenyen.
  3. Klikk på medlemmet hvis plan du ønsker å endre.
  4. Klikk på rullegardinmenyen og endre planen.

Hvis din bedrift har en kontrakt med Enalyzer, har du mulighet til å koble den med din organisasjon. Dette gir deg mulighet til å automatisk eller manuelt allokere kontraktsplaner blant medlemmene i organisasjonen. Med andre ord, du vil kunne synkronisere dine kontraktsplaner med medlemmene i organisasjonen.

Oversikt over Planer

Enalyzer-kontrakter inkluderer to typer planer: Profesjonell og Leser+.

• Profesjonell plan gir tilgang til hele settet av Enalyzer-funksjoner.
  • Leser+ plan gir brukerne muligheten til å lese alle rapporter innenfor og utenfor organisasjonen. Tilgang til å lese rapporter er begrenset til betalte planer. Leser+ planer er eksklusive for kontraktsbrukere og kan kjøpes til en lavere pris for å sikre at alle som trenger å få tilgang til rapporter, kan få tilgang til rapporter.