Organisaties aanmaken

Met organisaties kunt u alle aan uw bedrijf gerelateerde enquêtes, data en rapportages centraliseren en beschermen tegen personeelsverloop. Bovendien kunt u integreren met Azure Active Directory en single sign-on voor al uw leden inschakelen. Ten slotte kunt u lidinformatie in de organisatie opslaan, wat het gemakkelijk maakt om werknemersenquêtes uit te voeren, inclusief puls-enquêtes. Voeg leden toe en verzamel en analyseer veilig inzichten met uw hele organisatie.