Download Rapportages

Over Rapportage downloads

Met Enalyzer kunt u uw rapporten online delen met rapportlezers, echter, soms moet u ze wellicht toch downloaden. U kunt klaar-om-te-presenteren rapporten downloaden in PDF en PowerPoint. U kunt ook uw resultaten exporteren naar Excel.

Om een rapport te downloaden, moet u eerst een rapportversie genereren. Rapportversies worden opgeslagen binnen de Download sectie van het rapport en kunnen worden bekeken door degenen die toegang hebben tot het rapport.

Als u het bestand direct naar uw apparaat wilt downloaden, klik dan op de rapportversie waartoe u toegang wilt hebben en het bestand wordt onmiddellijk naar uw computer gedownload.

Ontwerpopties voor Downloads

U kunt enkele ontwerpinstellingen voor uw PDF- en PowerPoint-downloads definiëren, zoals achtergrondkleur en het toevoegen van een logo. Dit is wat u moet doen:

1. Ga naar uw rapport en selecteer ontwerp in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik op het menu-icoon () om het eerst te openen.
  2. Onder de downloadinstellingen heeft u de volgende opties:
    • Achtergrondkleur aanpassen: Bepaal de achtergrondkleur voor uw voorblad en scheidingpagina’s. Deze instelling is standaard ingeschakeld met een grijze kleur (HEX #C0CED3). Wijzig de kleur om deze aan te passen aan uw merk.
    • Discrete Enalyzer-branding: Deze instelling voegt Enalyzer-branding toe aan uw rapporten. Deze instelling is standaard ingeschakeld, schakel deze uit om de Enalyzer-branding te verwijderen.
    • Afbeelding uploaden: Upload uw logo om te weergeven op de voorpagina van uw rapport.
  3. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen en worden toegepast op al uw toekomstige PDF- en PowerPoint-downloads.

PDF Rapportages

Om PDF rapportages te downloaden, moet je:

1. Ga naar je rapportage en selecteer download in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan op het menu-icoon () om het eerst te openen.
  2. Klik op het "+" icoon
  3. Selecteer PDF als het bestandsformaat.
  4. Kies een lay-out. Als je in een organisatie werkt, kun je aangepaste lay-outs maken.
  5. Onder optionele pagina's kun je ervoor kiezen om Grafieken, open antwoorden, voorpagina, en/of scheidingspagina's op te nemen.

Als je open antwoorden hebt ingeschakeld maar ze niet ziet in je PDF-download, kunnen het tekstinzendingen zijn in een andere vraag. Lees dit artikel om de open antwoorden te downloaden.

6. Geef je rapportbestand een naam
  7. Klik ten slotte op download om het rapport te genereren. Zodra je bestand is gegenereerd, verschijnt het onder "Downloads". Je kunt verder werken op Enalyzer terwijl je wacht.
  8. Wanneer het rapport klaar is, kun je op het bestand klikken en het wordt automatisch naar je apparaat gedownload.

PDF rapportages zijn beperkt tot het downloaden van 1000 open antwoorden.

PowerPoint Rapportage

Om PowerPoint rapportages te downloaden, moet u:

1. Ga naar uw rapportage en selecteer download in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan op het menu-icoon () om het eerst te openen.
  2. Klik op het "+" icoon
  3. Selecteer PowerPoint als het bestandsformaat.
  4. Bij optionele pagina's kunt u ervoor kiezen om een voorpagina en/of scheidingspagina's te inclusief.
  5. Geef uw rapportbestand een naam
  6. Klik tenslotte op download. Zodra uw bestand is gegenereerd, zal het verschijnen onder "Downloads". U kunt blijven werken op Enalyzer terwijl u wacht.
  7. Wanneer het rapport klaar is, kunt u op het bestand onder "Downloads" klikken en het zal automatisch naar uw apparaat downloaden.

Excel Rapporten

Om Excel rapporten te downloaden, moet u:

1. Ga naar uw rapport en selecteer downloaden in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik op het menupictogram () om het eerst te openen.
  2. Selecteer Excel als het bestandsformaat.
  3. Geef uw bestand een naam.
  4. Klik ten slotte op Downloaden. Zodra uw bestand is gegenereerd, zal het verschijnen onder "Downloads". U kunt doorwerken in Enalyzer terwijl u wacht.
  5. Wanneer het rapport klaar is, kunt u klikken op het bestand onder "Downloads" en het zal automatisch naar uw apparaat downloaden.