Download Rapportage downloads

Over Rapportage downloads

Met Enalyzer kunt u uw rapporten online delen met Rapportlezers, echter, soms moet u ze toch downloaden. U kunt kant-en-klare rapporten downloaden in PDF en PowerPoint. U kunt ook uw Resultaten exporteren naar Excel.

Om een rapport te downloaden, moet u eerst een downloadbestand genereren. Downloadbestanden worden opgeslagen in de Download sectie van het rapport en kunnen bekeken worden door degenen die toegang hebben tot het rapport.

Als u een bestand direct naar uw apparaat wilt downloaden, klik dan op het bestand dat u wilt openen en het bestand wordt onmiddellijk gedownload naar uw computer.

U heeft ook de mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk te downloaden met Bulk download.

Ontwerpopties voor Downloads

U kunt enkele ontwerpinstellingen voor uw PDF- en PowerPoint-downloads definiëren, zoals achtergrondkleur en het toevoegen van een logo. Alles wat u moet doen is:

1. Ga naar uw rapport en selecteer ontwerp in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan op het menu-icoon () om het eerst te openen.
  2. Onder download instellingen, hebt u de volgende opties:
    • Achtergrondkleur aanpassen: Bepaal de achtergrondkleur voor uw voor- en scheidingpagina's. Deze instelling is standaard ingeschakeld met een grijze kleur (HEX #C0CED3). Verander de kleur om deze aan te passen aan uw merk.
    • Discreet Enalyzer-branding: Deze instelling voegt Enalyzer-branding toe aan uw rapporten. Deze instelling is standaard ingeschakeld, schakel het uit om de Enalyzer-branding te verwijderen.
    • Afbeelding uploaden: Upload uw logo om op de voorpagina van uw rapport te tonen.
  3. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen en zullen worden toegepast op al uw toekomstige PDF- en PowerPoint-downloads.

PDF Rapporten

Om PDF rapportage downloads te doen, moet u:

1. Ga naar uw rapport en selecteer download in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik op het menu icoon () om het eerst te openen.
  2. Klik op het "+" icoon
  3. Selecteer PDF als het bestandsformaat.
  4. Selecteer een lay-out. Als u in een organisatie werkt, kunt u aangepaste lay-outs maken.
  5. Onder optionele pagina's, kunt u ervoor kiezen om Grafieken, open vraag, voorpagina, en/of scheidingspagina's op te nemen.

Als u open vraag heeft ingeschakeld maar deze niet in uw PDF download ziet, kunnen het tekst invoeren in een andere vraag zijn. Lees dit artikel om de open antwoorden te downloaden.

6. Noem uw rapport bestand
  7. Klik ten slotte op downloaden om het rapport te genereren. Zodra uw bestand gegenereerd is, zal het verschijnen onder "Downloads". U kunt verder werken aan Enalyzer terwijl u wacht.
  8. Wanneer het rapport klaar is, kunt u op het bestand klikken en het zal automatisch naar uw apparaat downloaden.

PDF rapporten zijn beperkt tot het downloaden van 1000 open antwoorden.

PowerPoint Rapporten

Om PowerPoint rapporten te downloaden, moet je:

1. Ga naar je rapport en selecteer downloaden in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan op het menu-icoon () om het eerst te openen.
  2. Klik op het "+" icoon
  3. Selecteer PowerPoint als het bestandsformaat.
  4. Onder optionele pagina's kun je ervoor kiezen om een voorpagina en/of scheidingspagina's te inclusief.
  5. Geef je rapportbestand een naam
  6. Klik ten slotte op downloaden. Zodra je bestand gegenereerd is, zal het verschijnen onder "Downloads". Je kunt doorgaan met werken op Enalyzer terwijl je wacht.
  7. Wanneer het rapport klaar is, kun je klikken op het bestand onder "Downloads" en het zal automatisch naar je apparaat downloaden.

Excel Rapporten

Om Excel rapporten te downloaden, moet je:

1. Ga naar je rapportage en selecteer download in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan op het menu icoon () om het eerst te openen.
  2. Selecteer Excel als het bestandsformaat.
  3. Geef je bestand een naam.
  4. Klik tenslotte op Download. Zodra je bestand is gegenereerd, verschijnt het onder "Downloads". Je kunt doorgaan met werken op Enalyzer terwijl je wacht.
  5. Wanneer het rapport klaar is, kun je op het bestand onder "Downloads" klikken en het wordt automatisch naar je apparaat gedownload.

Bulk download (zip-bestand)

Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk te downloaden met Bulk download.

1. Klik op Acties, dan klik op Bulk Download.
  2. Selecteer de bestanden die je wilt opnemen en klik op Bulk Download.
  3. Een ZIP-bestand (een digitale map die meerdere bestanden kan bevatten) wordt nu gegenereerd en verschijnt in je lijst van downloads. De naam is een tijdsaanduiding van je huidige datum en tijd. Klikken erop zal meteen het ZIP-bestand naar je computer downloaden.