Tekst in Enquêtes

Over Tekst in Enquêtes

Tekst elementen kunnen gebruikt worden als een introductie voor uw enquête en/of als brug tussen verschillende secties van uw enquête, waarin uitgelegd wordt waar de volgende reeks vragen zich op zal concentreren. Kort gezegd, ze bieden een manier om beschrijvende tekst aan uw enquête toe te voegen zonder een vraag te stellen.

Voeg tekst toe aan uw enquêtes

Om een tekstelement aan uw enquête toe te voegen, hoeft u alleen maar:

1. Ga naar uw enquête.
  2. Klik op het enquête-elementen toevoegen pictogram (), en selecteer tekst.
  3. Typ de kop en tekst in, en wijzig de typografie (vet, cursief en onderstrepen).

Gebruik het samenvoegveld dropdownmenu om achtergrondinformatie of antwoorden op eerdere vragen van uw respondenten in te voegen.

4. Voeg links toe aan het tekstvak door op het linkpictogram te klikken (LinkIcon.png) en het volgende zal worden ingevoegd: [dit is een link|http://www.example.com]. Voeg uw tekst toe aan de linkerkant van de verticale balk (|) en de link aan de rechterkant, bijvoorbeeld: [Enalyzer|http://www.enalyzer.com].

Tekstelementen kunnen alleen HTTPS-links bevatten.

5. De link zal onderstreept worden in uw enquête en u kunt een voorvertoning zien terwijl u de tekst bewerkt.
  6. Wanneer u tevreden bent, klik op toevoegen.