Open vraag

Over Open Vragen

Open vragen stellen uw respondenten in staat om hun antwoorden zelf in het daarvoor bestemde tekstvak in te vullen.

Voeg Open vragen toe

Om een Open vraag toe te voegen, hoeft u alleen maar:

1. Ga naar uw enquête, klik op het icoon voor enquêteonderdelen toevoegen () en kies vraag.
  2. Selecteer open antwoord en klik op volgende.
  3. Typ uw vraag in en wijzig de typografie (vet, cursief en onderstreept).

Gebruik het dropdownmenu van het samenvoegveld om achtergrondinformatie van uw respondenten of hun antwoorden op eerdere vragen in te voegen.

De lengte van de vraagtekst is beperkt tot max. 250 tekens.

4. Wanneer u tevreden bent met uw vraag, klik op volgende.
  5. Nu kunt u de vraaginstellingen instellen:
    • Antwoord vereisen: Deze instelling is standaard ingeschakeld. Schakel het uit als u niet wilt dat uw vraag verplicht is.
    • Optie "Geen opmerking": Dit stelt u in staat een open antwoord te eisen, terwijl tegelijkertijd respondenten een manier wordt geboden om zich af te melden als ze niets te verhelderen hebben.
  6. Wanneer u uw vraag hebt gefinaliseerd en de instellingen hebt aangepast, klik op toevoegen.

Open vragen zijn beperkt tot 4.000 tekens.

Open Vraag in Antwoorddata Downloads

U kunt uw enquêteresponses van Enalyzer downloaden voor verschillende doeleinden. U kunt het bestand gebruiken voor analyse in andere software, delen met uw team, of importeren in een andere Enalyzer enquête.

In de antwoorddata download, worden de Open Vragen in één kolom gevonden. De tekstuele antwoorden worden weergegeven in de rij van elke respondent.

Open Vraag in Rapporten

U kunt Frequentiegrafieken gebruiken om Open Vragen aan uw rapporten toe te voegen. Open Antwoorden kunnen worden gedownload naar PDF-rapporten.