Open vraag

Over Open Vraag

Open vraag stelt uw respondenten in staat om zelf hun antwoorden in te vullen in het daarvoor bestemde tekstvak.

Voeg Open vraag toe

Om een Open vraag toe te voegen, is alles wat u moet doen:

1. Ga naar uw enquête, klik op het icoon voor het toevoegen van een enquête element () en kies vraag.
  2. Selecteer open antwoord en klik volgende.
  3. Typ uw vraag in en wijzig het lettertype (vet, cursief en onderstrepen).

Gebruik het keuzemenu voor samenvoegen om achtergrondinformatie van uw respondenten of hun antwoorden op eerdere vragen in te voegen.

De lengte van de vraagtekst is beperkt tot maximaal 250 tekens.

4. Wanneer u tevreden bent met uw vraag, klik volgende.
  5. Nu kunt u de vraaginstellingen configureren:
    • Antwoord vereist: Deze instelling is standaard ingeschakeld. Schakel het uit als u niet wilt dat uw vraag verplicht is.
    • "Geen commentaar" optie: Hiermee kunt u eisen dat een open antwoord wordt gegeven, terwijl u respondenten tegelijkertijd een manier biedt om zich af te melden als ze niets hebben om op uit te wijden.
    • Karakterlimiet: De limiet is standaard ingesteld op 4000 tekens. Kies een lagere limiet als u de lengte van het antwoord van uw respondenten wilt beperken tot tussen de 100 en 4000 tekens.
  6. Wanneer u uw vraag hebt gefinaliseerd en de instellingen aangepast, klik op toevoegen.

Open vragen zijn beperkt tot 4.000 tekens.

Open vraag in Antwoorddata Downloads

Je kunt je enquêteresponses downloaden van Enalyzer voor verschillende doeleinden. Je kunt het bestand gebruiken voor analyse in andere software, delen met je team, of importeren in een andere Enalyzer enquête.

In de download van antwoorddata zijn Open vraag te vinden in één kolom. De tekstuele antwoorden worden weergegeven in de rij van elke respondent.

Open vraag in Rapportage

U kunt Frequentiegrafiek gebruiken om Open vragen toe te voegen aan uw rapporten. Open Antwoorden kunnen gedownload worden naar PDF rapportages.