Deel enquête: Link

Over Deel enquête

De deel enquête is de URL die wordt gebruikt om uw enquête in te vullen. U kunt uw enquête delen door deze link te plakken in een e-mail, op een website, of welk communicatiemiddel u ook gebruikt met uw respondenten. Iedereen die op de link klikt, zal in staat zijn om de enquête te maken.

De link verzamelt geen identificerende informatie, zoals naam of e-mailadres, tenzij u daar specifiek om vraagt in de enquête. Bovendien kan een enkele respondent ervoor kiezen om de enquête meerdere keren te beantwoorden.

Als u gebruikmaakt van een van de systeemvariabelen om identificerende informatie te verzamelen, zorg er dan voor dat u de enquête niet anoniem maakt, want deze variabelen zullen geanonimiseerd worden.

Als u wilt dat respondenten gepersonaliseerde links ontvangen die hun contactinformatie vastleggen, zou u moeten overwegen om uw enquête te delen via e-mail of organisatie.

De Enquête Link Verkrijgen

Het verkrijgen van de enquête link is gemakkelijk, alles wat u hoeft te doen is:

1. Ga naar uw enquête, en selecteer deel in het zijmenu.
  2. De link van uw enquête is klaar om gekopieerd/geplakt te worden waar u maar wilt.

De enquête link verandert nooit. Zelfs als u de enquête sluit of wijzigingen aan uw enquête maakt, blijft de link hetzelfde.

De enquête link is uniek voor uw enquête en samenwerker. Dit betekent dat als u uw enquête via een werkruimte heeft gedeeld met anderen, u allen een verschillende link zult zien voor dezelfde enquête.