Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Maak uw eerste Enquête

Maak een enquête

1. Klik op het enquêtegebied pictogram () en klik nieuw in het zijmenu.
  2. U kunt ervoor kiezen om vanaf het begin te starten of selecteer een van onze expert enquête templates.
  3. Geef uw enquête een naam en selecteer de taalversies die u aan uw enquête wilt toevoegen.
  4. Wanneer u klaar bent klik op creëren.
  5. Nu moet u uw enquête bouwen.

Gebruik een Enalyzer expert enquête template om tijd te besparen en geweldige resultaten te krijgen. Onze templates zijn volledig aanpasbaar.

Bouw uw Enquête

U kunt nu beginnen met het bouwen van uw enquête door de benodigde enquête-elementen toe te voegen.

Enquêtetekstelementen kunnen gebruikt worden om uw gehele enquête en/of secties van uw enquête aan de deelnemers voor te stellen.

Enquête Element Beschrijving
Vragen Enquêtevragen zijn het centrale component van de enquête. We hebben verschillende typen enquêtevragen om ervoor te zorgen dat u de gegevens verzamelt die u nodig heeft.
Afbeeldingen & Video's Media kan de enquête-ervaring voor deelnemers verbeteren.
Eindpagina's Eindpagina's functioneren als bedankpagina's om uw enquête te beëindigen, ze sturen respondenten door naar een andere website nadat ze hun antwoorden hebben ingediend, staan delen op social media toe, en registreren respondenten als "voltooid", zelfs als ze vergeten op de enquête beëindigen knop te klikken.

Enquêtes zijn beperkt tot 500 elementen.

Personaliseer & Structureer Uw Enquête

Er zijn verschillende functies die u kunt gebruiken om uw enquête te personaliseren en te structureren:

• Pagina-einden kunnen worden toegevoegd of verwijderd om enquête-elementen in uw enquête te groeperen.
  • Samenvoegvelden stellen u in staat om antwoorden/informatie van eerdere vragen of achtergrondvariabelen samen te voegen.
  • Sprongen en voorwaarden sturen respondenten door verschillende paden in de enquête op basis van hun eerdere antwoorden of achtergrondvariabelen.

Ontwerp Uw Enquête

Met Enalyzer heeft u volledige controle over het ontwerp van uw enquête om professioneel ogende enquêtes te creëren. U kunt uw enquête branden door het logo, de achtergrond, de kleuren en de lettertypen aan te passen.

1. Ga naar uw enquête en selecteer ontwerp in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan op het zijmenu-icoon () om het eerst te openen.
  2. Hier kunt u:

Enalyzer-enquêtes hebben een functie voor automatisch opslaan, wat betekent dat uw werk automatisch wordt opgeslagen terwijl u bezig bent, zelfs nadat u dit met respondenten heeft gedeeld.

Test Uw Enquête

Eenmaal u klaar bent met het bouwen, personaliseren, structureren en ontwerpen van uw enquête, wilt u deze testen om zeker te zijn dat deze eruitziet en zich gedraagt precies zoals u nodig heeft. Om uw enquête te testen, moet u:

1. Ga naar uw enquête en selecteer ontwerpen in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan op het zijmenu-icoon () om het eerst te openen.
  2. Klik op test enquête in de rechterbovenhoek en test naar hartenlust!