Enquêteontwerpthema's

Over enquêtethema's

Enalyzer is volledig uitgerust met kant-en-klare thema's voor enquêteontwerp die u kunt gebruiken zoals ze zijn of aanpassen aan uw behoeften. U kunt ook uw eigen thema's maken die aansluiten bij uw merkidentiteit en ze opslaan voor later gebruik.

Creëren van enquête ontwerpthema's

Om je eigen enquête ontwerpthema's te creëren, moet je:

1. Ga naar je enquête en selecteer ontwerp in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan eerst op het menupictogram (BurgerMenu.png) om het te openen.
  2. Maak alle ontwerpveranderingen die je nodig hebt. Kom meer te weten over de enquête ontwerpopties en hoe je deze bewerkt.
  3. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, klik je op opslaan als thema.
  4. Geef je thema een naam en klik op opslaan.
  5. Je thema kan nu ook gebruikt worden voor andere enquêtes.

Enquête ontwerpthema's zijn privé voor elk account. Om een ontwerpthema met iemand te delen, deel je enquête als sjabloon, zodat ze het enquête ontwerpthema in hun account kunnen opslaan.

Gebruik enquête-ontwerpthema's

Om een van Enalyzer's thema's te gebruiken of een thema dat je eerder hebt gemaakt, hoef je alleen maar het volgende te doen:

1. Ga naar je enquête en selecteer ontwerp in het zijmenu. Als het menu gesloten is, klik dan eerst op het menu-icoon () om het te openen.
  2. Klik op gebruik thema.
  3. Selecteer je thema en klik op gebruik.
  4. Je wijzigingen worden onmiddellijk opgeslagen en je kunt ze bekijken in de preview aan de rechterkant.