Automatiser Dataindsamling Med Zapier

Forbind din Enalyzer-konto med 750+ apps, inklusive dem du arbejder med hver dag, via Zapier. Overfør dine data automatisk fra Enalyzer til andre apps og omvendt. For eksempel, når respondenter svarer på din abonnements-email, bliver de automatisk tilføjet til din MailChimp mailliste. Et andet eksempel: når du tilføjer en respondents information til dine Google Sheets, kan du automatisk sende dem en undersøgelse! Det er så simpelt. Automatiser alt med Enalyzer.