Tilslut din kontrakt til din organisation

Om at forbinde din kontrakt med din organisation

Hvis din virksomhed har en kontrakt med Enalyzer, kan du forbinde den med din organisation. Dette giver dig mulighed for automatisk eller manuelt at fordele kontraktplaner blandt dine organisationsmedlemmer. Med andre ord vil du være i stand til at synkronisere dine kontraktplaner med dine organisationsmedlemmer.

Inden for organisationen vil du kunne tildele kontraktplaner til medlemmer af organisationen. Du kan gøre dette manuelt eller automatisk for at spare tid. 

Forbind din kontrakt til din organisation for Kontrakt- & Organisationsadminstratorer

Hvis du administrerer både organisationen og kontrakten, er det en smal sag at forbinde de to. Alt hvad du skal gøre er:

  1. Gå til hjemmesiden og klik på din organisation.
  2. Klik kontrakt i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet (BurgerMenu.png) for at åbne den først.
  3. Klik på forbind-knappen.
  4. Åbn rullemenuen, vælg din kontrakt, og klik næste.
  5. Din organisation og kontrakten er nu forbundet. Du kan altid tilgå din Enalyzer-kontrakt derfra og få et overblik over de tilgængelige planer i din kontrakt.

Tilslut din kontrakt til din organisation for organisationsadministratorer

Hvis du administrerer kontrakten, men ikke organisationen, skal du dele kontraktens tilslutningsnøgle med organisationsadministratoren. For at finde nøglen skal du:

  1. Klikke på dit navn øverst i højre hjørne og klikke konto.
  2. Vælg kontrakt i side menuen. Hvis menuen er lukket, klik på menu ikonet (BurgerMenu.png) for at åbne den først.
  3. Klik på tilføj medlemmer (TealPlusIcon.png) ikonet, og du vil se tilslutningsnøglen. Del nøglen med organisationsadministratoren.
  4. Når de har nøglen, skal de gå til hjemmesiden, klikke på tilbage pilen øverst til venstre på siden, og vælge organisationen. Hvis de allerede er i organisationen, skal de klikke på deres navn øverst til højre på siden og vælge organisation.
  5. Klik på kontrakt i side menuen.
  6. Klik på tilslut knappen.
  7. Åbn dropdown menuen, vælg brug tilslutningsnøgle, og klik på næste.
  8. Indtast tilslutningsnøglen og klik på tilslut.
  9. Organisationen og din kontrakt er nu tilsluttet.

Tildel Kontraktplaner Manuelt til Medlemmer

Når din kontrakt er forbundet til din organisation, kan du tildele dine kontraktplaner til organisationens medlemmer. For at tildele planer manuelt, skal du:

  1. Gå til start siden og klik på din organisation.
  2. Klik på medlemmer i side menuen. Hvis menuen er lukket, klik på menu ikonet (BurgerMenu.png) for at åbne den først.
  3. Klik på organisationsmedlemmet og klik på dropdown menuen under plan for at foretage dine ændringer.
  4. Ændringer gemmes automatisk.

Tildel Kontraktplaner til Medlemmer Automatisk

I stedet for manuelt at allokere kontraktplaner, kunne du vælge at gøre det automatisk. Det betyder, at når et af dine kontraktmedlemmer benytter en betalt funktion, vil de automatisk få tildelt en af planerne i din kontrakt.

  1. Gå til hjemmesiden og klik på din organisation.
  2. Klik på kontrakt i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet (BurgerMenu.png) for at åbne den først.
  3. Aktiver muligheden for at tildel planer automatisk.

Fjern kontraktplaner fra medlemmer

Ligesom du kan tildele kontraktplaner til medlemmer af organisationen, kan du også fjerne dem. For at fjerne en plan fra et medlem og tilbageføre dem til en gratis konto, skal du:

  1. Gå til hjemmesiden og klik på din organisation.
  2. Klik på medlemmer i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet (BurgerMenu.png) for at åbne den først.
  3. Klik på det medlem, hvis plan du ønsker at fjerne.
  4. Klik på den nuværende plan og ændr den til gratis.

Fra-koble din kontrakt fra din organisation

Hvis du af en eller anden grund behøver at fra-koble din kontrakt fra din organisation, skal du blot gøre følgende:

  1. Gå til hjemmesiden og klik på din organisation.
  2. Klik på kontrakt i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet (BurgerMenu.png) for at åbne den først.
  3. Klik på fra-koble knappen og acceptér dialogen.

Når du har fra-koblet kontrakten fra organisationen, vil du ikke længere kunne ændre eller tildele planer til organisationens medlemmer.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvis du fjerner en medlems licens, vil de stadigvæk kunne se deres undersøgelser og downloade de tilgængelige svardata. Men, enhver undersøgelse de har sendt, som stadig er aktiv, kan blive inaktiv.

    For eksempel, hvis personen sendte en e-mail undersøgelse eller et undersøgelseslink, og undersøgelsen har mere end 100 svar, vil enhver der tilgår undersøgelsen modtaget fra dette medlem efter at de er blevet nedgraderet, modtage en besked om at undersøgelsen ikke er aktiv.

    Sørg for at dataindsamling er færdiggjort før du nedgraderer medlemmet. Yderligere er der flere funktioner de ikke længere vil have adgang til, du kan få et overblik på vores Priser & Abonnementer side.

Var denne artikel en hjælp?

0 ud af 0 fandt dette nyttigt