Download Rapporter

Om Rapport downloads

Med Enalyzer kan du dele dine rapporter online med rapport læsere, men nogle gange skal du måske downloade dem i stedet. Du kan downloade præsentationsklare rapporter i PDF og PowerPoint. Du kan også eksportere dine resultater til Excel.

For at downloade en rapport, skal du først generere en rapportversion. Rapportversioner vil blive gemt inden for Download sektionen af rapporten og kan vises af dem, der har adgang til rapporten.

Hvis du ønsker at downloade filen direkte til din enhed, klik på den rapportversion du ønsker at få adgang til, og filen vil straks blive downloadet til din computer.

```html

Designindstillinger for Downloads

Du kan definere nogle designindstillinger for dine PDF- og PowerPoint-downloads, såsom baggrundsfarve og tilføjelse af en logo. Alt du skal gøre er:

1. Gå til dit rapporteringsområde og vælg design i sidelinkmenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet () for at åbne den først.
  2. Under downloadindstillinger har du følgende muligheder:
    • Tilpas baggrundsfarve: Definer baggrundsfarven for dine forside- og inddelingssider. Denne indstilling er som standard slået til med en grå farve (HEX #C0CED3). Skift farven for at matche dit brand.
    • Skjult Enalyzer-branding: Denne indstilling tilføjer Enalyzer-branding til dine rapporter. Denne indstilling er som standard aktiveret, deaktiver den for at fjerne Enalyzer-brandingen.
    • Upload billede: Upload din logo for at få den vist på forsiden af ​​din rapport.
  3. Dine ændringer vil blive gemt automatisk og vil blive anvendt på alle dine fremtidige PDF- og PowerPoint-downloads.
```

PDF Rapporter

For at downloade PDF rapporter, skal du:

1. Gå til din rapport og vælg download i side menuen. Hvis menuen er lukket, klik på menu ikonet () for at åbne den først.
  2. Klik på "+" ikonet
  3. Vælg PDF som filformat.
  4. Vælg et layout. Hvis du arbejder i en organisation, har du mulighed for at oprette brugerdefinerede layouts.
  5. Under valgfrie sider kan du vælge at inkludere Grafer, åbne svar, forside, og/eller inddelingssider.

Hvis du har aktiveret åbne svar, men ikke ser dem i din PDF download, kan de være en tekstindtastning i et andet spørgsmål. Læs denne artikel for at downloade de åbne svar.

6. Navngiv din rapportfil
  7. Endelig, klik download for at generere rapporten. Når din fil er genereret, vil den blive vist under "Downloads". Du kan fortsætte med at arbejde på Enalyzer imens du venter.
  8. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen, og den vil automatisk blive downloadet til din enhed.

PDF rapporter er begrænset til at downloade 1000 åbne svar.

PowerPoint Rapporter

For at downloade PowerPoint rapporter skal du:

1. Gå til din rapport og vælg download i side menuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet () for at åbne den først.
  2. Klik på "+" ikonet
  3. Vælg PowerPoint som filformat.
  4. Under valgfrie sider kan du vælge at inkludere en forside og/eller skilleblade.
  5. Navngiv din rapportfil
  6. Til sidst klikker du på download. Når din fil er genereret, vil den være tilgængelig under "Downloads". Du kan fortsætte med at arbejde i Enalyzer mens du venter.
  7. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen under "Downloads", og den vil automatisk blive downloadet til din enhed.

Excel Rapporter

For at downloade Excel rapporter, skal du:

1. Gå til din rapport og vælg download i sidemenuen. Hvis menuen er lukket, klik på menuikonet () for at åbne den først.
  2. Vælg Excel som filformat.
  3. Navngiv din fil.
  4. Endelig, klik på Download. Når din fil er genereret, vil den fremgå under "Downloads". Du kan fortsætte med at arbejde på Enalyzer imens du venter.
  5. Når rapporten er klar, kan du klikke på filen under "Downloads", og den vil automatisk blive downloadet til din enhed.