Tekst i Undersøgelser

Om tekst i undersøgelser

Tekstelementer kan bruges som en introduktion til din undersøgelse og/eller som broer mellem forskellige Rapport sektioner i din undersøgelse, som forklarer, hvad det næste spørgsmålssæt vil fokusere på. Kort sagt er de en måde at tilføje beskrivende tekst til din undersøgelse på uden at stille et spørgsmål.

Tilføj tekst til dine undersøgelser

For at tilføje et tekstelement til din undersøgelse, skal du blot:

1. Gå til din undersøgelse.
  2. Klik på ikonet for at tilføje undersøgelseselementer (), og vælg tekst.
  3. Indtast overskriften og teksten, og ændr typografien (fed, kursiv og understregning).

Brug rullemenuen med flettefelter til at indsætte dine respondenters baggrundsinformation eller deres svar på tidligere spørgsmål.

4. Tilføj links til tekstboksen ved at klikke på linkikonet (LinkIcon.png), og følgende indsættes: [dette er et link|http://www.example.com]. Tilføj din tekst til venstre for den lodrette streg (|) og linket til højre, for eksempel: [Enalyzer|http://www.enalyzer.com].

Tekstelementer kan kun indeholde HTTPS links.

5. Linket vil være understreget i din undersøgelse, og du kan se en forhåndsvisning, mens du redigerer teksten.
  6. Når du er tilfreds, klik på tilføj.