Åbent svar spørgsmål

Om Fritekst spørgsmål

Fritekst spørgsmål giver dine respondenter mulighed for selv at udfylde deres svar i den medfølgende tekstboks.

Tilføj Fritekst spørgsmål

For at tilføje et Fritekst spørgsmål skal du blot:

1. Gå til din undersøgelse, klik på Tilføj undersøgelseselement ikonet () og vælg spørgsmål.
  2. Vælg fritekst og klik næste.
  3. Indtast dit spørgsmål og ændr typografien (fed, kursiv og understregning).

Brug sammensmelt feltets rullemenu til at indsætte baggrundsoplysninger om dine respondenter eller deres svar på tidligere spørgsmål.

Længden af spørgsmålsteksten er begrænset til maks. 250 tegn.

4. Når du er tilfreds med dit spørgsmål, klik på næste.
  5. Nu kan du opsætte spørgsmålsindstillingerne:
    • Kræv svar: Denne indstilling er aktiveret som standard. Deaktiver den hvis du ikke ønsker at dit spørgsmål skal være obligatorisk.
    • "Ingen kommentar" valgmulighed: Den gør dig i stand til at kræve et fritekst svar samtidig med at give respondenterne mulighed for at vælge fra, hvis de ikke har noget at uddybe.
  6. Når du har afsluttet dit spørgsmål og tilpasset indstillingerne, klik på tilføj.

Fritekst spørgsmål er begrænset til 4.000 tegn.

```html

Fritekst spørgsmål i Svardata Downloads

Du kan downloade dine besvarelser fra Enalyzer til flere formål. Du kan bruge filen til analyse i andet software, dele den med dit team, eller importere den til en anden Enalyzer-undersøgelse.

I downloadet af svardata, findes Fritekst spørgsmål i én kolonne. Tekstsvar vises i hver respondentens række.

```

Fritekst spørgsmål i Rapporter

Du kan bruge Frekvensdiagrammer til at tilføje Fritekst spørgsmål til dine rapporter. Fritekst svar kan være downloadet til PDF-rapporter.